‘De Bachelorette’: Vincent heeft het verkorven bij Nicolas en Mike

Er is deze week de nodige drama in de villa van De Bachelorette. Vincent besloot op zijn date met Elke namelijk zijn gedacht te zeggen over enkele andere mannen en dat valt bij hen niet goede aarde.

Na het vertrek van van Michael tijdens de derde roosceremonie blijven er in De Bachelorette nog twaalf mannen over. De competitiegeest tussen hen neemt dan ook onvermijdelijk toe want de mannen weten dat ze allemaal concurrenten zijn van elkaar.

Toen Vincent op date mocht met Elke Clijsters besloot hij dan ook om “te zeggen wat er leeft in de villa”. Daarbij richtte hij zijn pijlen vooral op Nicolas en Mike. Die eerste noemde hij “belachelijk” en “een kindje” en die tweede werd “een pipo” genoemd en kreeg het verwijt dat hij zijn voeten op het aanrecht legde.

Confrontatie

De harde woorden van Vincent hebben iets later duidelijk ook Nicolas en Mike bereikt. Dat blijkt alleszins uit een nieuwe fragment dat Play4 deelde. Het is dan ook niet onlogisch dat beiden allerminst tevreden zijn met de tactiek van Vincent. Die stapt dan ook op zowel Nicolas en Mike af om zijn versie van de feiten te vertellen. Of de vrede daarmee terug zal keren, valt echter te betwijfelen. Het mag duidelijk zijn dat het spel in De Bachelorette nu wel echt begonnen is.

Bekijk de discussie van Vincent met Nicolas en Mike

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...