De beste 14 gadgets om dit jaar op reis te gaan

1. De Steripen

Deze tool gebruikt UV light om water te steriliseren. Dit vermijdt dat je hoge kosten hebt en vele flessen moet meeslepen. 50 cl water is in minder dan 1 minuut gesteriliseerd. Compact en handig.

Solar Monkey Adventurer

Deze SolarMonkey is aangedreven met zonne-energie, perfect als je je steeds verplaats en nooit zonder batterij wil vallen. Werkt met bijna alle smartphones en aansluitingen. Er is tevens een interne batterij wat opladen zonder zonlicht mogelijk maakt.

3 de Re-timer

De re-timer is het ultieme jetlag tool. Te dragen als een normale bril, de re-timer zendt een zacht groen licht in de ogen. Het idee is dat als men deze bril een paar uren draagt, de innerlijke klok gereset wordt op de huidige tijd.

4 Anker batterij

Deze tweede generatie externe batterijen is de efficiëntie zelf. Het kan elke smartphone of USB device in een supersnelle tijd opladen. Er zijn meerdere uitgangen, en meerder items kunnen ter zelfde tijd opgeladen worden.

5 XYFI hotspot

Dit is de kleinste hotspot ter wereld met geïntegreerde 3G en Wi-Fi connectie. Er kunnen meerder devices gelijktijdig werken en de spot switch automatisch tussen Wi-Fi en 3G.

6 Kakkoii Bluetooth speaker

Klein en krachtig, en cool looking. Deze Wi-Fi speaker is ideaal om je muziek luid te beluisteren op vakantie.

7 Towerwizz

Eindelijk zal je strandlaken niet meer wegvliegen. Het simpele maar doeltreffende gadget bevestigt je handdoek overal. Ideaal ook om je bagage te verzegelen.

8 Rufus Roo Big Pocket

Deze jas met super veel en super grote zakken kan je kilo’s doen uitsparen. De maatschappijen hebben nog geen volume quota van wat in je zakken mag. Ideaal voor als je maar weinig kilo’s mag hebben.

9 Jord Uurwerken

Deze houten polshorloges zijn de perfecte vervanger van je dure horloge. Kras- en splashvrij maar toch heel stylish.

10 Scrubba Wash Bag

Deze is de top tool voor de rugzak reiziger. In de zak zit een wasbord. Gooi waspoeder, water en een paar shorts in de zak en dertig seconden later heb je propere was.

11 Clever travel Companion

Deze is toch wel heel clever. Het zit hem al in het T-shirt zelf. De ingebouwde zak maakt je veilig voor elke pickpocket.

12 J-Pillow

De J-pillow is een heel merkwaardige hoofdsteun. De 3 uitsteeksels ondersteunen, nek, hoofd en kin. Ongelofelijk comfortabel.

13 HoodiePillow

Deze is een prachtige variant tegen de vervelende airconditioning in het vliegtuig. Steunt de nek en houd je hoofd veilig voor de tocht.

14 Ostrich Pillow Light

De oorspronkelijke Ostrich pillow was wel efficiënt maar zag er echt niet uit. Deze light versie heeft zelfde eigenschappen maar dan minder belachelijk. Na 15 minuten rust, voelt het aan alsof men 2 uur geslapen heeft.

Meer
Lees meer...