De eerste aflevering van Rick and Morty gemist op 1 april? Je kan ze hier bekijken

Origineel uitpakken op 1 april is niet meer eenvoudig, maar de makers van de hilarisch reeks Rick and Morty wilden toch opvallen. Hoe? Door de eerste aflevering van het derde seizoen gratis online te zetten, al was er wel één probleem. Je kon de aflevering namelijk enkel op 1 april bekijken, maar gelukkig vergeet het internet nooit.

Eerste en vooral: bekijk de aflevering hier.

Wubbalubbadubdub … eindelijk! Al sinds september 2016 wachten de fans van Rick and Morty op de start van het derde seizoen. Dat zou er begin 2017 komen, maar voorlopig bleef het stil … tot gisteren, want eindelijk wordt hun geduld beloond, of toch een beetje.

1 april was voor Dan Harmon en Justin Roiland, de makers van Rick and Morty, het moment om de eerste aflevering van het derde seizoen online te zetten, al was dat oorspronkelijk maar voor één dag. Dat zorgde voor veel plezier bij de fans van de tekenfilmserie, maar ook voor wat gevloek bij anderen.

Die waren in paniek toen de dag ten einde liep en sommigen niet de kans hadden gehad om te kijken, maar gelukkig zijn er voldoende mensen die de aflevering elders online hebben gezet. Dus tot het nieuwe seizoen volledig op Netflix staat, kunnen we de eerste aflevering blijven opnieuw bekijken.

Meer
Lees meer...