Left Right
scrollTop top

De iPhone X is amper één dag uit en verschillende mensen zijn er al in geslaagd hun scherm te breken


De iPhone X is amper één dag uit en verschillende mensen zijn er al in geslaagd hun scherm te breken

Sinds gisteren is de iPhone X wereldwijd te koop en vandaag zijn er al verschillende mensen die erin geslaagd zijn om hun scherm te breken. De gloednieuwe iPhone heeft dan ook niet alleen een glazen voorkant, maar ook een glazen achterkant. Dubbele kans op breken dus. 

Er zijn waarschijnlijk niet veel mensen die nog nooit het scherm van hun smartphone gebroken hebben. Maar deze mensen zijn er wel héél snel bij. De langverwachte iPhone X is nog maar sinds gisteren te koop en vandaag al zijn er verschillende foto’s en filmpjes verschenen van mensen die het scherm van hun gloednieuwe gadget gebroken hebben.

Delicaat

Schermen van iPhones staan er sowieso niet voor bekend om enorm robuust te zijn, maar de gloednieuwe iPhone X is extra delicaat. Dit omdat de smartphone niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de achterzijde volledig uit glas bestaat. Eén smak op de grond kan zo al genoeg zijn om de hele voor- en/of achterkant van de dure iPhone te ruïneren. Het nieuwste paradepaardje van Apple kost in ons land minstens 1.159 euro. Dus je past maar beter op.

Prijzig zaakje

Wie het scherm van z’n nieuwe iPhone X wil laten herstellen, zal daarvoor diep in de portemonnee moeten tasten. Het scherm van de iPhone X laten herstellen kost volgens de website van Apple Support 321,10 euro. Is er ook andere schade aan het toestel zal je 611,10 euro moeten neertellen. Deze prijzen liggen beduidend hoger dan de herstellingsprijzen van de oudere modellen. Zelfs bij de andere nieuwe modellen, de iPhone 8 en 8 Plus, ligt het prijskaartje al een pak lager. Daar betaal je respectievelijk 181,10 euro en 201,10 euro om je scherm te laten herstellen.

Wie een AppleCare+-verzekering neemt, zal voor een schermherstelling 29 euro betalen. Maar zo’n verzekering kost voor de iPhone X ook weer 229 euro voor twee jaar. Waardoor het toch weer een prijzig zaakje wordt.

Maar ach, scherven brengen geluk zeker?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899