De Jeugd van Tegenwoordig zoekt lelijke mensen die niet kunnen dansen

De Jeugd van Tegenwoordig zoekt lelijke mensen die niet kunnen dansen

De Jeugd van Tegenwoordig heeft een nieuwe plaat uit en daar horen dus ook videoclips bij. Voor een van die clips zoeken ze figuranten en iedereen komt in aanmerking. “Voor onze nieuwe video zoeken we knappe en lelijke mensen die in de clip willen figureren”, schrijven de Nederlandse rappers op hun Facebook.

Iedereen herinnert zich nog het aanstekelijke Watskeburt?!, al is dat nummer ondertussen dertien jaar oud. De Jeugd van Tegenwoordig bracht sindsdien vijf albums en een verzamelplaat uit, maar de laatste, ‘Manon’, dateert al van 2015.

Nu zijn Willie Wartaal, Vieze Fur, Faberyayo en hun producent Bas Bron eindelijk terug in de studio gekropen. Halverwege februari brachten ze hun zesde plaat uit: ‘Luek’. Sindsdien lost de groep regelmatig nieuwe nummers en video’s.

Figuranten gezocht voor videoclip

Wie De Jeugd van Tegenwoordig kent, weet dat die videoclips vaak nogal vreemd zijn en dat is ook nu het geval. Voor een van hun nummers hebben de Nederlands zelfs jouw hulp nodig, als je je tenminste herkent in hun oproep.

“Voor onze nieuwe video zoeken we knappe en lelijke mensen die in de clip willen figureren. Ben jij knap? Of juist heel lelijk? Of een solid 6? Kun je dansen? Haat je dansen? Wil je meedoen?”, schreef de groep zijn Facebook.

Nieuw nummer Leuk gelost

De post is ondertussen verwijderd van hun account dus we weten niet zeker of er nog nieuwe kandidaten gezocht worden. Voel je je toch aangesproken? Mail dan naar nina@czar.nl met je naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer, lengte en een recente foto.

De opnames gaan door in Amsterdam op donderdag 12 april tussen 8 en 18 uur. Wie die dag iets anders te doen heeft, kan zich thuis uitleven want De Jeugd van Tegenwoordig loste zojuist de clip van hun nieuw nummer Leuk. Het is al de derde track van de cd ‘Luek’ die ze lanceren.

Ben je fan van het nieuwe nummer van De Jeugd van Tegenwoordig?

56 regisseurs werkten mee aan de vreemde clip van Makkelijk (Voor Ons)

Gemist werd eind vorig jaar al gelost als eerste nummer van de plaat ‘Luek’

De Jeugd van Tegenwoordig is momenteel bezig aan een tour door Vlaanderen. Kijk op hun website waar je ze aan het werk kan zien.

Gesponsorde artikelen