“Mamma Mia!”: Vanavond krijgt iedereen in ‘De Mol’ bezoek van zijn of haar mama

Het is vanavond tijd voor de bezoekersaflevering van De Mol. Daarin krijgen de traditiegewijs altijd bezoek van een familielid, vriend of vriendin, die hen zal helpen tijdens de opdrachten. Maar dit seizoen verloopt dat bezoek toch wat anders. De kandidaten konden namelijk niet kiezen wie hen komt helpen.

Een vaste waarde in De Mol is natuurlijk de komst van de familieleden en vrienden van de deelnemers. En die staat ons vanavond te wachten. Maar dit jaar zal het toch wat anders verlopen dan andere jaren. Zo krijgen we al te zien in de teaser voor de aflevering van vanavond.

Mamma mia!

In de teaser krijgen we de kandidaten te zien tijdens de selectiegesprekken voor De Mol. Daarbij komen ze te weten dat hun bezoeker sowieso hun mama is. De reacties zijn daarbij verschillend. Sommigen zijn heel blij dat het hun mama worden, anderen maken zich toch een beetje zorgen. Zo is Charlotte verrast dat het haar mama wordt en lijkt Bernard heel blij te zijn dat het zijn mama wordt. “Mijn mama mag op bezoek komen? Zot! Zalig!”, klinkt het. Stéphanie maakt zich duidelijk wat meer zorgen. “Oh nee, echt?”, klinkt het daar. Ook Lynn vraagt zich af of haar mama het wel gaat kunnen. “Mijn mama? Wat moet die dan doen?”

Vervolgens krijgen we een beetje slecht nieuws te horen voor de vele fans van Senne. De Kempenaar heeft namelijk een vriendin, die hij duidelijk al beloofd had dat ze op bezoek mocht komen. “Ah dus ik mag zelf niet kiezen? Oké, dat gaat mijn vriendin wel heel spijtig vinden. Maar oké, goed. Dat gaat ook heel leuk zijn met ons moeder.” Michaël lijkt er nog het meest van iedereen tegenop te kijken. “Oh, nee. Daar ga je mee afzien.”

Of Michaël gelijk krijgt, zullen we vanavond te zien krijgen in de vijfde aflevering van De Mol.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Mol van vanavond:

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...