‘De Mol: Behind the Scenes’ aflevering 4: Feestje met de crew en een bezoekje aan de piemelbar

Een nieuwe aflevering van De Mol betekent ook een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Daarin zien we deze week hoe Coco een date versiert met racepiloot Massimiliano en hoe ze later met Micahaël op date gaat in een piemelbar. Ook vertellen de kandidaten (én de mol) weer hoe ze zich zouden voelen als ze de mol zouden zijn.

Na elke aflevering van De Mol kan je op GoPlay kijken naar een nieuwe aflevering van De Mol: Behind The Scenes. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je in deze korte afleveringen zien wat er gebeurt achter de schermen bij De Mol. “Wanneer de echte cameramannen stoppen met filmen, kom ik in actie”, horen we online reporter Kelly zeggen in het begin van de aflevering. Zij toont wat de kandidaten doen tussen de opdrachten en interviews door en dat levert deze week opnieuw leuke beelden op. Zo zien we hoe de crew een feestje bouwt om het midden van de opnames te vieren en zien we hoe de kandidaten ’s avonds een spelletje spelen. Maar het opmerkelijkste is zonder twijfel een uitstapje van twee kandidaten.

Piemelbar

Coco en Michaël brengen ook een bezoekje aan een bijzondere bar. Bar Turrisi staat namelijk helemaal vol met piemels, van de deurklink tot de spiegel en het kraantje in het toilet. Coco en Michaël geven hun ogen de kost en helpen zelfs een verdwaalde toerist uit de noot. We wisten al dat Coco niet vies is van een vraagje over piemels (waarom heb jij maar één bal?) en ook nu is zij het die aan de barman vraagt waar de fascinatie voor piemels vandaan komt. “Het is een symbool van voorspoed en geluk”, klinkt het. De barman vertelt ook dat de bar in 1947 werd opgericht door zijn grootvader “om de mooie vrouwen van over de hele wereld te lokken”.

Vervolgens gaat Coco biechten in de kerk, die vlak naast de piemelbar te vinden is. Daar duikt er plots een nieuwe priester op in De Mol: priester Michaël. Die geeft Coco de raad om 45 weesgegroetjes te zingen om haar zonden te vergeven. Maar het mocht niet baten, want zoals we weten, was het Coco die na de speciale eliminatie De Mol moest verlaten.

Maar ze heeft misschien wel iets kunnen overhouden aan haar deelname want racepiloot Massimiliano probeerde een date te versieren met Coco.

Bekijk hier de vierde aflevering van De Mol: Behind The Scenes.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...