‘De Mol’: Herbekijk hier de gesprekken van de kandidaten met de mol

Het was gisteren een bijzondere aflevering van De Mol. Na twee zeer originele opdrachten in het teken van Super Mario en pizza’s, was het tijd voor een bijzondere eliminatie. Nadat de kandidaten hun test invulden, werd hun computer namelijk “gehackt” door de mol en uit die beelden valt misschien nog wel een tip naar de mol te halen.

Elk jaar zit er in De Mol wel een opdracht waarbij de kandidaten in dialoog kunnen gaan met de mol. In het twaalfde seizoen was die opdracht gisteren te zien. Na het invullen van de test, verscheen de mol op de laptops van de kandidaten. Die had een interessant voorstel.

Gesprek met de mol

De mol kon namelijk tot vier foute antwoorden toch goedkeuren. Maar de mol zou de mol natuurlijk niet zijn als er geen addertje onder het gras zit. Een antwoord goed laten keuren, kostte namelijk 1.000 euro uit de groepspot. De kandidaten konden tot vier “pasvragen” gaan. Enkel de persoon die eigenlijk de afvaller is, zou gebruik kunnen maken van deze pasvragen. Maar daarvoor moest die persoon kunnen verstoppen dat hij of zij de afvaller is. Want als de rest de afvaller kon achterhalen, werden de gekochte pasvragen niet ingezet en ging de oorspronkelijke afvaller dus gewoon naar huis.

Maar we hebben nu de mol dus zeker aan het werk gezien. Echte speurders kunnen misschien nog iets achterhalen in deze gesprekken met de mol. Want doordat Coco naar huis ging, weten we nu dat zij al zeker sprak met de mol. Om dat makkelijker te kunnen doen, heeft Play4 nu het fragment online gedeeld. Kunnen jullie hier nog iets uit halen?

Herbekijk hier de gesprekken van de kandidaten met de mol:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...