‘De Mol’: Bekijk hier de eerste reactie van de vierde afvaller

Van de groep van tien deelnemers die aan het avontuur van De Mol begonnen, blijven er nu nog maar zes over. Het was Coco die als vierde het spel moest verlaten. In een extra video krijgen we te zien hoe ze, net na haar eliminatie, reageerde. “Ik dacht dat ik het spel doorhad, dat ik de mol al had ontmaskerd. Dat blijkt niet zo te zijn.”

Coco moest gisteren De Mol verlaten. De Spaanse furie van de groep had last van een gekend probleem in De Mol: de tunnelvisie. Ze was er zelf van overtuigd dat ze haar test volledig juist had ingevuld, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. “Ik ga nooit meer mijn buikgevoel volgen”, klinkt het vanuit de auto met Kelly. “Nooit meer in mijn leven. Niet meer doen.”

Festival

Coco kijkt wel positief terug op haar deelname. “Het is gewoon ongelofelijk zot geweest en avontuurlijk en alles wat ik wou. Dus ik ben heel blij dat ik mee mocht doen. Ik ben heel erg dankbaar hiervoor.” Tijdens het spel was Coco altijd zeer fanatiek, wat zich uitte in verschillende Spaanse scheldpartijen. “Ik ben mezelf kunnen zijn”, zegt ze daarover. “Ik dacht: ‘Amaai, ik ga de luidste en zotste zijn’. En dat was niet het geval.”

Ze vertelt ook al over een afspraak die ze maakte met de andere kandidaten. “We hebben afgesproken dat we volgende zomer samen naar een festival gaan”. Er is zelfs al besproken wie de kosten voor zijn of haar rekening zal nemen. “De winnaar moet dat betalen.”

Op het einde van de video heeft Coco nog een boodschap voor de mol: “Lieve mol, ik weet nog niet wie je bent, maar je bent zot goed. Echt waar, ik kan het echt niet geloven. Dus heel goed bezig. Echt waar.”

Bekijk hier de eerste reactie van Coco na haar eliminatie:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...