‘De Mol’: Extra beelden tonen afspraak tussen Comfort, Toos en Ruben

In de vijfde aflevering van De Mol was te zien hoe Toos, Ruben en Comfort “de ervaring van hun leven kregen”. Maar Comfort besloot er uiteindelijk voor om die ervaring naast zich neer te leggen om de andere kandidaten pasvragen te ontnemen. Extra beelden tonen nu hoe Ruben en Toos Comfort wel een belofte maken.

Comfort liet in de meest recente aflevering van De Mol een unieke ervaring aan zich voorbijgaan. Samen met Toos en Ruben ging ze stuntvliegen. Maar om te voorkomen dat Thomas, Lieselot en Lancelot elk twee vrijstellingen kregen, besloot ze om aan de grond te blijven en haar vlucht te faken. In extra beelden krijgen we nu te zien dat Comfort wel een pact sloot met Toos en Ruben.

Stuntvliegen

In de video is te zien hoe Toos en Ruben aan Comfort beloven dat ze haar – als ze de groepspot winnen – zullen meenemen om te gaan stuntvliegen. Zo kan ze de ervaring dus toch nog meemaken. Maar dan moeten Toos of Ruben natuurlijk wel het spel winnen.

Na het vertrek van Lieselot zijn er nog vijf kandidaten in het spel. Daardoor zijn er dus eigenlijk nog maar vier deelnemers die kans maken op de overwinning, want de mol kan natuurlijk niet winnen. Dat betekent dat er 50 procent kans is dat Comfort alsnog zal kunnen stuntvliegen. Al zal Ruben dan wel nog iets moeten doen aan de “saus” in zijn hoofd.

Bekijk hier de extra beelden van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...