‘De Mol’: Extra beelden tonen hoe de kandidaten bezig zijn met hun molboekjes

De Mol is ondertussen halfweg dus wordt het voor de overgebleven kandidaten steeds belangrijker om de informatie bij te houden. Een handig hulpmiddel daarbij is het molboekje, dat de kandidaten in de eerste aflevering kregen van Gilles. In extra beelden krijgen we nu te zien hoe de kandidaten dat boekje gebruiken.

We zijn vier afleveringen ver in De Mol en de groep is geslonken van tien naar zes. En daarbij zit natuurlijk nog steeds een mol. In beelden die niet op TV te zien waren, krijgen we nu te zien wat de groep doet wanneer ze tussen twee opdrachten door wat vrije tijd hebben.

Molboekjes

In de extra beelden wordt ingegaan op de molboekjes. Elke kandidaat kreeg in de eerste aflevering zo’n molboekje, waarin ze al hun informatie kunnen bijhouden. Wat uiteraard van pas kan komen tijdens het invullen van de eliminatietest. De beelden tonen zo hoe sommige kandidaten samenwerken om meer informatie te verzamelen. Anderen kiezen er dan weer voor om de informatie voor zichzelf te houden.

We zien zo hoe Leïla en Toos bespreken in welke auto ze naar de opdracht reden. Lieselot en Comfort hebben dan weer een gesprekje over hun lievelingseten. En ook Thomas en Ruben lijken samen te werken. Daarbij vertelt Thomas (met een indrukwekkend ingevlochten kapsel) dat hij enkel de nuttige dingen opschrijft in z’n boekje en ook Ruben geeft aan dat hij niet alles hoeft op te schrijven omdat hij al zeker is van z’n stuk. Lancelot zit dan weer in z’n eentje informatie in z’n boekje te schrijven.

Bekijk de extra beelden van De Mol hier:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...