‘De Mol’: Zo reageerde vierde afvaller meteen na eliminatie

We kregen in de vierde aflevering van De Mol een bijzondere eliminatie te zien. Nadat Comfort eerst een rood scherm kreeg te zien, mocht ze nadien nog enkele vragen opnieuw invullen. Daardoor kon ze van haar rood scherm een groen scherm maken en werd het Leïla die het spel moest verlaten. Zo reageerde ze meteen na haar eliminatie.

Play4 heeft extra beelden gelost van net na de eliminatie van Leïla in De Mol. In de auto – jammer genoeg niet de DeLorean van Back to the Future – geeft ze een eerste reactie op haar exit.

Leïla

Nu de vierde aflevering gepasseerd is, is het elfde seizoen van De Mol officieel halfweg. Leïla is daarbij de laatste kandidaat die het tweede deel van het seizoen niet haalt. Doordat zij er resoluut voor koos om haar goede vriendin Comfort te helpen om terug te keren, werd zij uiteindelijk zelf de afvaller. In de auto vertelt ze over hoe blij ze was dat ze überhaupt kon meedoen met De Mol.

“Ik had nooit gedacht dat ik als Franstalige mee zou kunnen doen aan De Mol. Mijn partner heeft me wel echt gepusht. Ik was heel verbaasd toen ik mee mocht. Ik was heel onzeker over mijn Nederlands. Dus ik heb hier wel geleerd dat mijn Nederlands niet zo slecht is als ik dacht. Mijn partner had dus gelijk om te pushen, want dankzij haar heb ik het beste avontuur van mijn leven kunnen meemaken.”

Bekijk hier de extra beelden van de vierde aflevering van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...