‘De Mol’: Gilles De Coster bewijst dat hij wél snel kan typen

De finale van De Mol staat voor de deur! Vorig weekend konden we zien hoe Ruben in de laatste eliminatie afviel. Dat wil meteen ook zeggen dat we opnieuw één jaar niet meer moeten kijken hoe supertraag Gilles De Coster typt. Op Instagram heeft de presentator van De Mol echter een video gemaakt waarin hij aantoont dat hij wel degelijk snel kan typen.

Komende zondag kunnen we in De Mol kijken naar de finale met Lancelot, Comfort en Toos. Eén van hen is daarbij de mol, één iemand wordt verliezend finalist en één iemand zal de winnaar van het elfde seizoen worden.

Bewust traag typen

Deze voorlaatste aflevering van De Mol zal daardoor voor het eerst dit seizoen niet eindigen met Gilles De Coster die de namen van de kandidaten typt op zijn laptop. Dat doet de presentator traditiegetrouw extreem traag, tot ergernis van veel kijkers. In het verleden legde Gilles al uit dat hij wel degelijk sneller kan typen, maar gewoon houdt van de opgebouwde spanning en de climax in zo’n eliminatieronde. Toch blijven veel mensen hem vragen stellen over zijn typekwaliteiten.

Om misverstanden daarover voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen, heeft Gilles De Coster op de Instagrampagina van De Mol een korte video gedeeld waarin hij de namen van Comfort, Toos en Lancelot zeer snel typt. Het is dus maar eens duidelijk dat het traag typen bewust gebeurt om de spanning op te bouwen.

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...