‘De Mol’ krijgt nieuwe teaser en die maakt ons alles nog eens duidelijk: “jij weet niets”

‘De Mol’ krijgt nieuwe teaser en die maakt ons alles nog eens duidelijk: “jij weet niets”

VIER heeft opnieuw een teaser voor het aankomende seizoen van ‘De Mol’ op ons losgelaten. Via de link geenmol.be kom je op een filmpje terecht met als tekst: “jij weet niets”. Kunnen jullie iets afleiden uit de korte teaser?

Het is weer die tijd van het jaar: De Mol komt eraan en dus wordt er, om de hype nog wat aan te dikken, ter tijd en stond een tip gegeven over dat nieuwe seizoen. We kwamen ondertussen al de bestemming van deze editie te weten en ook de eerste cryptische boodschappen werden al op ons losgelaten.

“Jij weet niets”

De laatste weken verschenen er overal posters met namen van oud-mollen gevolgd door “weet niets”. Dat leidde oplettende kijkers al naar de website jijweetsniets.be. Daar konden we een aftelklok vinden, die aftelde naar donderdag 21 februari om 16 uur. Naar alle waarschijnlijkheid mogen we dan een eerste trailer of misschien zelfs de startdatum verwachten, maar in tussentijd loste VIER opnieuw een teaser.

Tijdens Topdokters werd een toch wel opvallende advertentie getoond. “Laat niet met je sollen en maak komaf met mollen”, was de slogan van een fictief mollenverdelgingsbedrijf. We werden aangespoord naar hun website te surfen: geenmol.be. Daar krijgen we nu opnieuw een teaser te zien. Opnieuw krijgen we “jij weet niets” als boodschap op ons afgevuurd. En het is duidelijk: wij weten niets, want deze teasers hebben ons nog helemaal niets wijzer gemaakt over het aankomende seizoen.

Vliegtuigen

Vandaag vlogen er ook op verschillende plaatsen vliegtuigjes voorbij met diezelfde tekst als boodschap erachter. Volgens verschillende fans zouden er zo vliegtuigjes gesignaleerd zijn boven Sint-Gillis-Waas, Antwerpen, Wijnegem, Gent, Mechelen, Hasselt, Kuurne, Zandvoorde en Knokke. Zouden dit misschien de woonplaatsen van de de deelnemers zijn?

Gesponsorde artikelen