‘De Mol’: Teaser toont hoe vier overgebleven kandidaten shoppen voor een Cowboy-look

Vanavond is het al tijd voor de halve finale van De Mol. Daarin zullen Comfort, Lancelot, Ruben en Toos zich een nieuwe look aanmeten, waarmee ze wel beter bij de locals zullen passen. De vier gaan namen shoppen voor een heuse Cowboy-look. En in de winkel merken ze dat die look de ene al wat beter afgaat dan de andere.

Na de shockerende exit van Thomas vorig week (we willen nog altijd niet volledig geloven dat hij niet de mol is), zijn er nog maar vier kandidaten over in De Mol. Zij zullen vanavond bepalen wie er de finale haalt en dat zal in gepaste stijl gebeuren.

Westernoutfit

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de kandidaten naar een winkel rijden met Western-accessoires. In de auto gaat het er al over dat het vrij belachelijk is om met een Cowboyhoed naar huis te vliegen. “Ik wil wel zo’n hoed kopen, maar hoe klote is dat om die mee te nemen”, horen we Lancelot zo zeggen. “Dan moet je die op het vliegtuig heel de tijd op je kop zetten?”. Comfort beaamt dit en geeft aan dat het ook nog eens extra belachelijk is omdat iedereen ziet dat je een toerist bent. “Alles, ze zijn een keer in Amerika geweest.”

Vervolgens zien we hoe de groep verschillende hoeden, Cowboylaarzen en zelfs bodywarmers test. We komen te weten dat bruin de kleur is van Lancelot, maar dat hij wel een groter formaat nodig heeft en dat Ruben dan weer het beste staat met een witte hoed. Toos gaat voor de full American look met stars and stripes op z’n Cowboylaarzen. Waar deze outfit voor zal dienen, komen we vanavond te weten in de laatste aflevering voor we te weten komen wie de mol is.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...