De plaatsen in ‘Café De Mol’ zijn voorlopig volzet, maar zo kan je misschien toch tussen de ex-deelnemers kijken naar ‘De Mol’

De plaatsen in ‘Café De Mol’ zijn voorlopig volzet, maar zo kan je misschien toch tussen de ex-deelnemers kijken naar ‘De Mol’

Leuk nieuws voor de fans van ‘De Mol’ want na het programma helpen Gilles Van Bouwel en Frances Lefebure je iedere week op VIER bij het ontmaskeren van de mol. De plaatsen aan de toog van hun ‘Café De Mol’ zijn voorlopig wel volzet, maar op de website van VIER kan je je inschrijven om op de hoogte te blijven als er opnieuw tooghangers gezocht worden.

De eerste aflevering van De Mol is pas volgende week, maar de zoektocht is gisteren al begonnen nu we de tien deelnemers van dit jaar kennen. Presentator Gilles De Coster kwam die voorstellen in het nieuwe programma Café De Mol dat iedere zondag te zien zal zijn op VIER na de uitzending van De Mol.

Alle plaatsen in Café De Mol volzet …

Wie zin had om tussen bekende gasten en ex-deelnemers te kijken naar de uitzending en achteraf live op tv op zoek te gaan naar de mol kon zich vanmorgen inschrijven op de website van VIER. Maar blijkbaar zijn er heel wat tooghangers die graag een pint komen drinken in Café De Mol want alle plaatsen zijn ondertussen volzet.

… maar misschien toch nog een kans

Voorlopig ziet het er dus naar uit dat je thuis of bij vrienden zal moeten kijken naar het nieuwe seizoen van De Mol, maar misschien is er toch nog een kleine kans om een pintje te kunnen drinken met de ex-deelnemers.

Op de website van VIER kan je je namelijk inschrijven om snel op de hoogte te blijven van nieuwe oproepen van de zender voor publiek. Registreer je dus snel en wie weet zit jij toch live op tv naast Gilles Van Bouwel en Frances Lefebure de mol te ontmaskeren.

Gesponsorde artikelen