Left Right
scrollTop top

De Rugrats komen terug met een reboot én een live-action remake!


De Rugrats komen terug met een reboot én een live-action remake!

‘Rugrats’, de populaire tekenfilmserie uit de jaren 90, komt terug! De reeks over een groep bevriende baby’s in de crèche zal een reboot krijgen van 26 nieuwe afleveringen en bovendien komt er ook een live-action remake. 

Nineties kids hebben weer iets naar uit te kijken, want de legendarische Nickelodeon-serie Rugrats komt terug! Onze favoriete peutertuin zal terugkomen voor een nieuw seizoen en een langspeelfilm, die een live-action remake wordt. Nickelodeon bracht eerder ook al het iconische Hey Arnold terug en nu zijn de baby’s van Rugrats aan de beurt.

Rugrats

We moeten ze waarschijnlijk niet meer aan jullie voorstellen: Tommy, Chuckie, Phil en Lil, Kimi, Dil en Angelica oftewel, de Rugrats. De iconische tekenfilmserie werd uitgezonden op Nickelodeon in de jaren 90 en 00 en draagt dus voor veel nineties kids heel wat nostalgie met zich mee.

De reeks kwam voor het eerst uit in 1991 en liep voor negen aaneensluitende seizoenen tot 2004. In 2003 kwam de spin-off van de serie, All Grown Up, uit, met dezelfde personages, maar dan enkele jaren ouder. In 1998, 2000 en 2003 verschenen er al langspeelfilms van de reeks.

Reboot én live-action remake

Vandaag maakte Nickelodeon dus bekend dat de Rugrats terugkomen. Er zal een nieuw seizoen komen van de populaire reeks, maar er zal later ook een langspeelfilm volgen.

Het nieuwe seizoen zal bestaan uit 26 afleveringen en zal net zoals het origineel getekend zijn. Voor de film ligt dit anders. Daarbij zal het om een live-action remake gaan en zullen er dus “echte” baby’s gebruikt worden. We moeten echte hier tussen haakjes zetten, want de baby’s in de film zullen gecreëerd worden met CGI-technologie. De originele makers zullen ook deze keer verantwoordelijk zijn voor de reboot en de film. “Rugrats is zonder twijfel een van de beste cartoons in de tv-geschiedenis en wij zijn laaiend enthousiast dat er een nieuw publiek kennis zal maken met deze iconische personages in nieuwe avonturen”, klinkt het bij Sarah Levy, COO van Viacom Media Networks en interim-president bij Nickelodeon. “Wat waar was in 1991, toen de originele reeks verscheen, is nog steeds waar nu: kinderen zijn gefascineerd door de wereld van baby’s. We kunnen niet wachten om de kinderen van vandaag voor te stellen aan Tommy, Chuckie en co.”

De live-action film zal uitkomen in november 2020, voor het nieuwe seizoen van 26 afleveringen is er nog geen releasedatum bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  696.642
 • Aantal
  doden
  20.879