De Samson en Gert collectie van JBC voor volwassenen ligt eindelijk in de rekken en één stuk is wel, euhm … dubbelzinnig

De Samson en Gert collectie van JBC voor volwassenen ligt eindelijk in de rekken en één stuk is wel, euhm … dubbelzinnig

Twintigers aller landen opgelet: vanaf vandaag kan je in de JBC T-shirts en truien van je favoriete serie ooit op de kop tikken. De langverwachte Samson en Gert-collectie voor volwassenen lijkt op het eerste zicht heel onschuldig, maar wie beschikt over een dirty mind (and a joy forever) kan in één T-shirt toch iets anders zien. 

Dat Samson en Gert vol dubbelzinnigheden zit, dat moeten we jullie natuurlijk niet meer zeggen. Na prachtige liedjesteksten met “omhoog en omlaag, oh ik doe het zo graag” en “niet te vlug niet te traag naar omhoog en naar omlaag” zou niets ons nog mogen verbazen. Maar in de Samson en Gert Vintage Collectie van JBC zit toch weer een T-shirt dat onze wenkbrauwen doet fronsen.

Aan allen die gekomen zijn: “Proficiat!”

Vroeger was de slagzin van meneer de burgemeester nog onschuldig en feliciteerden we met z’n allen uit volle borst en zonder verpinken al wie gekomen was. Nu ligt dat toch wel een beetje anders. Maar hey, of je nu gekomen bent of niet, die proficiat krijg je sowieso.

De JBC-collectie richt zich tot jongvolwassenen, die van in de pampers naar Samson en Gert keken en bestaat uit zes T-shirts, een sweater en een sweatjurk. Allen zijn ze bedrukt met afbeeldingen van Samson of bekende quotes als “Ik moest kloppen want de bel doet het niet” en “moah Gertjuh”. Maar wij weten nu al wat de onbetwistbare bestseller gaat zijn.

JBC

Gesponsorde artikelen