‘De Slimste Mens ter Wereld’ lost startdatum en 25 (!) juryleden

De Slimste Mens ter Wereld komt binnenkort terug op VIER. De leukste televisiequiz van het land heeft dit jaar maar liefst 25 juryleden, waarbij er enkele nieuwe gezichten te vinden zijn.

Markeer maandag 14 oktober maar al in je agenda, want vanaf dan kan je opnieuw kijken naar De Slimste Mens ter Wereld. Erik Van Looy zal op zoek gaan naar een opvolger voor Peter Van de Veire. En dat zal hij doen samen met dubbel zoveel juryleden als vorig jaar, 25 om precies te zijn.

25 juryleden

https://www.facebook.com/deslimstemensterwereld/videos/501985017033863/?__xts__[0]=68.ARAmy4PNob_j8BSwh1jnl2TziQX-1kKrdLKsiw9vtwq1pFIudDqSLTSKJCO7eRZrktOHv0Zr4KE27RkMVg3P23MJS8_00lFOjJbj8P810GFCBhvD86ttxqDqnmvwxaJzSoECFZ-iQNPaskSth_Bfw831p3CfwoaqC-zwGjkyKI1RXtFjjXTy0Sr4lOVvTxJaaKN5QQBk5Ee4V1nDYiUmhf5mIp3YkXeKJncq7HLe3_-wiaVwVasvdMxS9MvxdTiqdQL2PzUzA7jCU9nBVHWai3za42N7GxCrgtsbGe5WKzaTthyPB9jzBq543A7bL3157RNSFrDNobpFIZWhX-tVTej1g8sYE7_6xAyAyw&__tn__=-R

We zullen in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld 25 juryleden te zien krijgen. Dat zijn er dus heel wat meer dan de afgelopen seizoenen, waardoor we ook enkele nieuwe gezichten te zien zullen krijgen.

Zo zullen Margriet Hermans en Geert Hoste voor het eerst te zien zijn aan de jurytafel van De Slimste Mens. Daarnaast zijn ook Frances Lefebure en Gert Verhulst nieuwe gezichten in de jury. Jeroen van Koningsbrugge, die vorig jaar nog te zien was als kandidaat zal dit jaar ook in de jury te vinden zijn.

Voor de rest gaat het om juryleden die we al eerder te zien kregen. Natuurlijk zullen vaste waarden Jeroom, Wim Helsen, Herman Brusselmans, Barbara Sarafian en Bart Cannaerts opnieuw te zien zijn. En zij krijgen versterking van Wim Opbrouck, Jelle De Beule, Jani Kazaltzis, Maaike Cafmeyer, Marc-Marie Huijbregts, Kamal Kharmach, James Cooke, Karen Damen, Rik Verheye, Pedro Elias, Adriaan van den Hoof, Jan Jaap van der Wal, Lukas Lelie, Sven De Leijer en Stefaan Degand. Zij waren allemaal ook al eerder te zien in de jury van De Slimste Mens ter Wereld.

Kandidaten

Er zijn ook al enkele kandidaten bekend voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. In totaal zullen 34 kandidaten strijden voor de overwinning. Daarvan zijn er al acht bekend.

Komiek Philippe Geubels, die lang in de jury van De Slimste Mens te vinden was, zal nu deelnemen als kandidaat. Hij zal het daarbij opnemen tegen Bart Hollanders, die wel allemaal beter kennen als Randy Paret uit Callboys. Uit de muziekwereld komen Natalia en Bazart-frontman Mathieu Terryn hun kans wagen. De Nederlandse actrice Katja Schuurman, wielrenner Olivier Naessen, tv-kok Jeroen Meus en presentator Bart Schols maken de voorlopige lijst compleet.

Meer
Lees meer...