‘De Slimste Mens ter Wereld’ krijgt nog een nieuwe deelnemer

We kennen alweer een nieuwe naam voor het aankomende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Emma Bale vertelde in Café Congé op Play4 zelf dat ze haar kans zal wagen in het 22ste seizoen van de quiz. Zelf schat ze haar overwinningskansen niet al te hoog in.

De voorbije weken vernamen we druppelsgewijs al acht namen van de deelnemerslijst van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. De eerste was comedian Xander De Rycke, waarna we op slag drie nieuwe namen kregen met sportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck en topmodel Hannelore Knuts. Nog eens enkele weken later werden daar ook acteur Geert Van Rampelberg en doelman Simon Mignolet aan toegevoegd. Eerder deze maand werden daar ook nog K3’tje Hanne Verbruggen en interieurarchitect Bart Appeltans aan toegevoegd.

Emma Bale

Zangeres Emma Bale is de negende deelnemer van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Ze maakte het nieuws zelf bekend in het Play4-programma Café Congé. “En dan heb ik ook nog leuk nieuws”, vertelde de 25-jarige zangeres. “Ik doe mee aan De Slimste Mens ter Wereld.”

Ze schat haar kansen op de overwinning echter laag in. Wanneer presentator Joris Hessels haar namelijk vraagt of ze voor de titel zal gaan, is haar antwoord duidelijk: “Nee, ik ben echt denk ik de meest mediocre mens ter wereld. Ik weet zo random dingen die ze nooit gaan vragen. Maar de dingen die ik moet weten … We zullen zien. Ik ga mij een beetje voorbereiden, maar ik kom vooral voor de sfeer.”

Bekijk hier het fragment uit Café Congé:

De Slimste Mens ter Wereld verschijnt dit najaar op Play4.

Meer
Lees meer...