Erik Van Looy maakt eerste deelnemer ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bekend

Dit najaar keert De Slimste Mens ter Wereld terug en nu kennen we de eerste deelnemer. Presentator Erik Van Looy was te gast in De Roo & De Rycke op Studio Brussel en daar maakte hij de eerste naam voor het 22ste seizoen van de quiz bekend.

De Slimste Mens ter Wereld is dit najaar al aan z’n 22ste seizoen toe. Daarin zal Erik Van Looy op zoek gaan naar de opvolger van Guga Baúl. De afgelopen jaren kwamen we al vroeg in het voorjaar de eerste namen voor het nieuwe seizoen te weten. Maar dit jaar hield Erik Van Looy de lippen lang op elkaar. Tot nu, want de eerste naam is bekend.

Xander De Rycke

Erik Van Looy was vandaag te gast bij De Roo & De Rycke op Studio Brussel. En daar had hij groot nieuws bij. Erik Van Looy wist namelijk te vertellen wie de eerste deelnemer is voor het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Al was dat voor een van de presentatoren helemaal geen groot nieuws.

Eva De Roo vroeg aan Erik Van Looy waarom er nog geen enkele naam bekend was voor het nieuwe seizoen van de quiz. “Er is een reden waarom dat nog gebeurd is”, vertelde Erik. “Want ik wilde het eerst tegen jou zeggen. Wil je de eerste naam weten? Hij zit naast u.” Het gaat dus om Xander De Rycke, de cohost van Eva De Roo.

De reden waarom Xander gevraagd werd, is op z’n minst bijzonder te noemen. “Xander heeft ooit zeer onprettige dingen gezegd over De Slimste Mens“, vertelt Erik Van Looy. “En zo van die farse mensen vinden wij wel tof voor het programma. We gaan zien wat dat geeft en we zullen zien of hij evenveel noten op zijn zang heeft bij ons. Ik kijk er alleszins naar uit.”

De Slimste Mens ter Wereld is dit najaar te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...