‘De Slimste Mens ter Wereld’: Is dit de eerste kandidaat van het nieuwe seizoen?

Na de zomer komt De Slimste Mens ter Wereld er weer aan. Wanneer het seizoen van start zal gaan en wie zal deelnemen, is helemaal nog niet bekend. Toch bestaat de kans dat de eerste kandidaat al in the pocket is. Ex-voetballer en Royal Antwerp-coach Mark Van Bommel solliciteerde alvast bij presentator Erik Van Looy.

In december 2023 kroonde acteur en imitator Guga Baúl zich tot slimste mens ter wereld in het 21ste seizoen van het programma. Dat gebeurde na een spannende finale tegen Charlotte Adigéry en Jacotte Brokken. Ondertussen is het alweer aftellen naar een nieuw seizoen, al zal de komst daarvan nog wel even duren.

Al zeven kandidaten

Hoewel het seizoen dus nog enkele maanden van ons verwijderd is, maakte presentator Erik Van Looy eerder al bekend dat er al zeven kandidaten zijn. Wie dat precies zijn, weten we nog niet. Dat is best opvallend, want in deze periode vorig jaar kenden de fans al twee kandidaten.

Op dit moment is er over het 22ste seizoen dus nog niets bekend. Al zijn er wel al aanwijzigingen naar eventuele interessante kandidaten.

Mark Van Bommel?

Afgelopen weekend was presentator Erik Van Looy te gast in het RTL-programma Rooijakkers over de vloer. Daarbij kreeg Van Looy letterlijk bezoek van presentator Art Rooijakkers en liet hij hem “zijn Antwerpen” zien. Daar hoorde ook een bezoek bij Royal Antwerp bij.

In de Bosuil was ook trainer Mark Van Bommel aanwezig. Die liet aan Erik Van Looy weten graag te willen meedoen aan zijn De Slimste Mens ter Wereld. Daar reageerde Erik Van Looy alvast enthousiast op. Het valt af te wachten of we de Nederlander ook echt zullen zien.

De Slimste Mens ter Wereld is dit najaar opnieuw te zien op Play4.

Meer
Lees meer...