‘De Slimste Mens ter Wereld’: Hilariteit in de studio wanneer presentator Erik Van Looy z’n stem verliest

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld. Nadat we gisteren voor de tweede keer afscheid moesten nemen van Manu Van Acker, komt Jacotte Brokken al na amper één aflevering afwezigheid terug. Maar de quiz dreigt volledig in het water te vallen wanneer presentator Erik Van Looy z’n stem verliest.

De Slimste Mens ter Wereld is sinds gisteren toe aan z’n finaleweken. Daarin keren de 10 beste spelers van het afgelopen seizoen terug om uit te maken wie de titel van Slimste Mens ter Wereld verdient. Vanavond gaat het om drie vrouwen: Maureen VanherberghenElisabeth Lucie Baeten en Jacotte Brokken.

Erik zonder stem

In de teaser voor de aflevering van vanavond speelt presentator Erik Van Looy echter de hoofdrol. Wanneer hij Jacotte voorstelt als nieuwe kandidaat verliest hij langzaam maar zeker z’n stem. Erik geeft daarbij zelfs Jacotte de schuld, die in haar laatste afleveringen – waarvan we de laatste donderdag te zien kregen – met “een hoestje” zat.

Volgens Maureen klinkt Erik nu een beetje zoals The Godfather, waarna Erik ook z’n beste imitatie bovenhaalt. Maar z’n stem lijkt er niet beter op te worden, waarbij Erik ook besluit om de intro zo kort mogelijk te houden. Of dat ook echt zo zal zijn, komen we vanavond te weten in een nieuwe aflevering van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier een overzicht van de finalisten en wie wanneer terugkeert.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...