‘De Slimste Mens ter Wereld’ kondigt drie nieuwe deelnemers aan

Play4 heeft drie nieuwe namen bekendgemaakt die te zien zullen zijn in het aankomende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het gaat om sportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck en topmodel Hannelore Knuts.

De Slimste Mens ter Wereld is dit najaar al aan z’n 22ste seizoen toe. Daarin zal Erik Van Looy op zoek gaan naar de opvolger van Guga Baúl. Met Xander De Rycke kwamen we vorige week al een eerste deelnemers te weten. Nu heeft Play4 zelf nog drie namen gelost.

Aster Nzeyimana

De eerste naam die bekendgemaakt is, is die van Aster Nzeyimana. “Sinds we samen in The Masked Singer hebben gezeten, hangt Erik elk jaar aan de lijn en eindelijk is het gelukt om een gaatje in de agenda te vinden! De redactie is al langsgeweest om mij te trainen, dus nu is het voor echt. Ik wil mij vooral superhard amuseren en tussen het lachen door enkele goede antwoorden geven. Kijk er naar uit!”, zegt de 30-jarige sportjournalist en presentator.

Bo Van Spilbeeck

Ook Bo Van Spilbeeck waagt eindelijk haar kans. “Zo’n zes jaar geleden stelde Erik mij voor de eerste keer de vraag om mee te doen. Een jaar later volgde nog een keer, en daarna opnieuw. Maar zolang ik bij VTM werkte, was dat wat lastig. Nu ik een vrije vogel ben, heb ik direct ‘ja’ gezegd. Ik ben ook een gepensioneerde vogel … Dat geeft me misschien meer tijd om me voor te bereiden”, blikt de 65-jarige voormalige journaliste vooruit.

Hannelore Knuts

Ook het 46-jarige topmodel Hannelore Knuts zal van de partij zijn. “Ik heb heel snel toegehapt want ik had geen zin in die twijfel van ‘Zou ik of zou ik niet?’. Ik heb ondertussen een placemat met de kaart van Europa en een met de wereldkaart gekocht, die van België had ik al. Mijn zoontje zal me de komende maanden tijdens het eten ondervragen en het dessert wordt een extra portie journaal en Karrewiet“, klinkt het.

Meer
Lees meer...