‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakt tiende deelnemer bekend

We kennen officieel tien deelnemers voor het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. De nieuwste deelnemer die bekend werd gemaakt is TikTokker Timon Verbeeck. Hij maakte het nieuws bekend met een video op Instagram.

De voorbije weken vernamen we druppelsgewijs al negen namen van de deelnemerslijst van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. De eerste was comedian Xander De Rycke, waarna we op slag drie nieuwe namen kregen met sportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck en topmodel Hannelore Knuts. Nog eens enkele weken later werden daar ook acteur Geert Van Rampelberg en doelman Simon Mignolet aan toegevoegd. Recent werden ook nog K3’tje Hanne Verbruggen, interieurarchitect Bart Appeltans en zangeres Emma Bale aan toegevoegd.

Timon Verbeeck

De tiende kandidaat voor het 22ste seizoen van de populaire quiz is TikTokker Timon Verbeeck. Hij maakte zijn deelname zelf bekend in een video die hij voor de gelegenheid deelde op Instagram. In de video bekent hij dat hij verslaafd is aan Erik Van Looy en alles in zijn leven zoals hem probeert te doen.

Later vertelt hij ook dat hij soms droomt dat hij een kandidaat is in De Slimste Mens ter Wereld. Hij beantwoordt daarbij enkele interessante vragen, waarna hij gebeld wordt door Erik Van Looy himself. “Oké Timon, je mag meedoen”, klinkt het. “Als dat betekent dat ik van je gezaag af ben, doe mee met De Slimste Mens.”

Bekijk hier de video van Timon Verbeeck:

De Slimste Mens ter Wereld verschijnt dit najaar op Play4.

Meer
Lees meer...