Dé trend van winter 2018-2019: neuswarmers

Dé trend van winter 2018-2019: neuswarmers

Sommige mensen hebben het gewoon altijd koud. Eén lichaamsdeel dat het altijd koud heeft, is supermoeilijk om te bedekken: je neus. Maar al die kwaaltjes zullen tot het verleden behoren want nu zijn er neuswarmers, dé trend van de winter van 2018-2019.

Nu het een stuk kouder is, voelen we de winter al naderen. Door het koude weer trekken we allemaal mutsen, dikkere jassen en handschoenen aan. Het is best gemakkelijk om je nek, hoofd en bovenlichaam te bedekken, maar voor je neus is dat niet evident. Ook heeft je neus het bijna altijd koud ‘s winters. Komt dat door het feit dat je neus een paar centimeter uitsteekt? Daar hebben wij geen flauw benul van, maar met de nieuwe neuswarmers ben je daar voor altijd van af.

Neuswarmer voor elke gelegenheid

De neuswarmers zijn zo ontworpen dat enkel je neus bedekt is, niet je ogen of je mond. Zo kan je nog steeds warme chocolademelk drinken en kijken waar je fietst. De designs komen van The Nose Warmer Company en zijn erg uiteenlopend. Zo is er een neuswarmer voor elke gelegenheid. Je kan er krijgen met je favoriete dierenopdruk, met nepbont of met de teamkleuren van je favoriete sportclub.

Niet duur

Een neuswarmer zal al verkrijgbaar zijn vanaf 7,50 pond of ongeveer 8,50 euro. Je zal er misschien een beetje raar uitzien, maar je neus blijft wel warm en je zal veel aandacht krijgen. Bovendien raadt een dokter op de website van The Nose Warmer Company aan om de neuswarmers te dragen om verkoudheden en andere microben te mislopen.

Enkele prachtexemplaren:

Gesponsorde artikelen