Left Right
scrollTop top

De trouwuitnodiging van Tom en Judith onthult een hilarisch weetje over Tom én Marianne


De trouwuitnodiging van Tom en Judith onthult een hilarisch weetje over Tom én Marianne

Op 1 november is het zover, dan stappen Tom en Judith in Thuis (als alles goed gaat) in het huwelijksbootje. Sinds vandaag is er ook een officiële uitnodiging. En daarop staan nieuwe onthullingen voor de Thuiskijker. 

De vrijgezellenavond is gepasseerd, de familieruzies zijn bijgelegd en Karin lijkt voorgoed afgeschud. Niets lijkt het gelukkige koppel Tom en Judith nog in de weg te staan. Ware het niet dat Judith net heeft opgebiecht dat ze eigenlijk niet wil trouwen. Maar als alles goed gaat, en de vloek van de soap geen roet in het eten gooit, stappen Tom en Judith volgende week woensdag in het huwelijksbootje. En wij zijn allemaal uitgenodigd!

Nieuwe onthullingen

Thuis zou natuurlijk Thuis niet zijn als er geen schokkende onthulling verscholen zat in deze trouwuitnodiging. Marianne Eliane Hubertus Bastiaens, het is een hele boterham, maar dat is dus wel de wettelijke naam van ieders favoriete rijke tante, Marianne. Zij nodigt ons volgens het kaartje uit voor de trouw van haar zoon, hou je vast, Thomas Walterius Charles Madeleine De Decker en Judith Van Santen.

Afspraak op 1 november om 20.10 uur in De Withoe… – euhm … in de zetel voor de tv.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308