‘De Verraders: De Ronde Tafel’ keert terug met analyse na iedere aflevering

Het derde seizoen van De Verraders gaat vanavond, zondag 8 september, van start op VTM. Daarbij kan je je vanaf de eerste aflevering opnieuw verwachten aan heel wat intrige en verraad. Om alle gebeurtenissen op een rij te zetten, is er wekelijks na de gewone aflevering een nabespreking. Vincent Fierens verzorgt die in De Verraders: De Ronde Tafel.

Sopraan Astrid Stockman, journaliste Julie Colpaert, radio- en tv-presentator Sean Dhondt, psychologe Lotte Vanwezemael, influencer Ender Scholtens, presentatrice Annelien Coorevits, influencer Jonatan Medart, dokter Servaas Bingé, chef-kok Sofie Dumont, voetbalanalist Gilles Mbiye-Beya, zangeres en tv-presentatrice Ingeborg Sergeant, ondernemer Wouter Torfs, comedian William Boeva, radiopresentator Joris Brys, zangeres Slongs, acteur Roman Van Houtven, radiopresentatrice Dorianne Aussems, acteur Amine Boujouh, tv-maker Hans Otten en actrice Isabelle Van Hecke zijn de twintig deelnemers die zich dit seizoen wagen aan het psychologische spel dat De Verraders is.

Vincent Fierens

Drie van hen zullen als verraders aangeduid worden, de zeventien anderen zijn bondgenoten die de verraders moeten proberen ontmaskeren. Net zoals de voorbije jaren wordt er ook deze keer heel wat verraad, leugens, strategieën en wantrouwen verwacht.

Om alles nog eens op een rijtje te zetten, keert ook het nabesprekingsprogramma De Verraders: De Ronde Tafel terug. Vincent Fierens zal dat presenteren. Hij toont niet alleen een exclusieve blik achter de schermen, maar nodigt ook altijd gasten uit. Zo komt voormalige verrader Bart Appeltans in de eerste aflevering op bezoek. Daarnaast komen ook deelnemers en goede vriendinnen Dorianne Aussems en Lotte Vanwezemael langs. Tot slot kan Vincent ook presentator Staf Coppens aan de tand voelen.

De Verraders: De Ronde Tafel is iedere zondagavond te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...