Deliveroo breidt aanbod uit: voortaan ook dierenvoeding aan huis geleverd

De populaire maaltijdbezorger Deliveroo gaat een stap verder en breidt zijn dienstverlening uit naar de dierenvoedingssector. Hiervoor is het bedrijf een samenwerking aangegaan met de bekende dierenspeciaalzaak Tom&Co.

Deliveroo, dat vooral bekend staat om zijn snelle en efficiënte levering van maaltijden, heeft nu zijn zinnen gezet op de dierenvoedingsmarkt. De bezorgdienst werkt samen met de Belgische keten Tom&Co om dierenvoeding voortaan ook aan huis te leveren.

Eerdere stappen naar non-food

Hoewel Deliveroo voornamelijk geassocieerd wordt met eten voor mensen, is dit niet de eerste keer dat het bedrijf zich op een ander publiek richt. Zo bood het eerder al speciale producten aan, zoals hondenijsjes in samenwerking met Smoofl. Deze nieuwe samenwerking met Tom&Co sluit aan bij de bredere strategie van het bedrijf om zich ook op non-food producten te richten.

“We zijn erg enthousiast om de uitbreiding van onze diensten naar non-food officieel te lanceren”, verklaart Luiz Richter, General Manager van Deliveroo België. “De samenwerking met Tom&Co voegt een belangrijke waarde toe aan ons bestaande aanbod, vooral omdat huisdieren een grote rol spelen in veel Belgische huishoudens. Dit is slechts het begin van enkele spannende toekomstige partnerschappen.”

Wat kunnen klanten verwachten?

Via Deliveroo kunnen klanten nu kiezen uit 262 verschillende artikelen voor honden en katten van Tom&Co. Daarbij geldt dat klanten tot september 2024 kunnen profiteren van gratis levering op alle Tom&Co-bestellingen bij een minimale besteding van 15 euro.

Het aanbod van Tom&Co via Deliveroo is momenteel beperkt tot specifieke steden. Zo kunnen inwoners van Brussel (2 winkels), Antwerpen (2 winkels), Gent, Brugge en Kortrijk gebruikmaken van de service. Het is echter de bedoeling om de beschikbaarheid snel uit te breiden naar andere locaties in België.

Meer
Lees meer...