Left Right
scrollTop top

Deliveroo gaat eten leveren bij jou … in de bioscoop: maar hoe gaat dat juist in z’n werk?


Deliveroo gaat eten leveren bij jou … in de bioscoop: maar hoe gaat dat juist in z’n werk?

Je kan sinds kort Deliveroo laten leveren in de bioscoop. Door een samenwerking met Kinepolis kan je je favoriete pizza, pasta of burgers laten leveren tijdens je filmbezoek, maar hoe werkt dat dan precies?

Vanaf nu kan je niet alleen popcorn, chips en snoepjes eten in de cinema, maar ook volwaardige maaltijden. Kinepolis en Deliveroo slaan de handen in elkaar. Tot 17 februari kan je je favoriete gerecht van Deliveroo laten leveren in de bioscoop, maar er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden.

Ná de film

Voor je begint te dromen van pizza smullen in de cinemazaal: nee, de actie houdt niet in dat je tijdens de film plots alles mag eten in de zaal. Maar wanneer je na de film – en je bijhorende emmer popcorn – nog een ‘hongerke’ hebt, kan je vanaf nu meteen eten bestellen.

Dankzij de actie van Deliveroo en Kinepolis kan je nu eten laten leveren tot in Kinepolis. De bedoeling is dat je je favoriete gerecht bestelt vóór de film begint en dan zal je ná de film meteen je eten kunnen oppikken en meenemen naar huis.

De actie loopt momenteel in Gent, Leuven en Luik (Palace), aangezien de Kinepolis-complexen in deze steden gelegen zijn in het centrum en zo dus ook binnen de Deliveroo-zone liggen. “In deze bioscoopcomplexen is er een pick-up point aangeduid waar de fietser van Deliveroo onze klant zal ontmoeten om zijn/haar bestelling te overhandigen”, laat Anneleen Van Troos, woordvoerster van Kinepolis, weten aan newsmonkey.

Maar ook wie niet in Gent, Leuven of Luik woont kan profiteren van de actie, want met de code KINEPOLIS krijg je gratis bezorging op je eerste twee bestellingen. Deze actie geldt wel enkel voor nieuwe klanten en op hun eerste twee bestellingen. Zo bespaar je twee keer 2,5 euro.

De volledige kaart

Tot 17 februari kan je zo je Deliveroo-maaltijden bestellen en laten leveren in Kinepolis. En je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw favoriete sushirestaurant niet deelneemt aan de actie, want alle restaurants die binnen de zone liggen nemen deel aan de actie, zoals je dus van Deliveroo gewoon bent.

De actie loopt voorlopig dus tot 17 februari, maar kan eventueel verlengd worden. “We zullen kijken in hoeverre dit aanslaat, overweging voor eventuele verlenging zal daarvan afhangen”, zegt Anneleen Van Troos.

Maar wie dus in Gent, Leuven of Luik naar de cinema gaat, zal kunnen genieten van een Deliveroo-maaltijd meteen na de film. Als dat geen happy end is, weten wij het ook niet meer.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  112.547.616
 • Aantal
  doden
  2.497.865
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  760.809
 • Aantal
  doden
  21.988