Deliveroo levert nu ook in Hasselt

Deliveroo levert nu ook in Hasselt

In Hasselt moet je voortaan de deur niet meer uit om te kunnen eten van je favoriete restaurant. Vanaf vandaag levert Deliveroo ook in de Limburgse stad. Of je nu bij je vrienden, op het werk of in het park bent, Deliveroo levert overal in Hasselt.

De koeriersdienst Deliveroo levert eten in negen Belgische steden, maar nu staat Hasselt als tiende op deze lijst. Vanaf nu kan je dus ook in Hasselt eten bestellen via de koerierdienst op je werk, bij je vrienden of zelfs in de stad ergens op een bankje. Je hebt keuze uit verschillende bekende restaurants zoals De Levensboom, Taste of India, Botanique, Aki Sushi, Le Pain Quotidien, Ellis Gourmet Burger en veel meer.

Meer restaurants op het menu

Voorlopig kan je gerechten kiezen uit meer dan twintig restaurants in Hasselt. Maar de koerierdienst wil met meer restaurants gaan samenwerken. “Deliveroo wil de Hasselaars het beste aanbod van restaurants in hun stad aanbieden voor levering aan huis of op het werk, in minder dan 30 minuten”, zegt Mathieu de Lophem, General Manager van Deliveroo Benelux. “Daarna is het de bedoeling om onze service snel uit te breiden en het aanbod zo divers mogelijk te maken.”

Restaurants in Hasselt kunnen zich aanmelden via de website van Deliveroo om samen te werken met de koerierdienst.

Gesponsorde artikelen