Demi Lovato en Max Ehrich gaan na 2 maanden verloving uit elkaar

De Amerikaanse zangeres Demi Lovato en zanger Max Ehrich zijn uit elkaar. Dat nieuws komt er ongeveer twee maanden nadat Ehrich Lovato ten huwelijk vroeg.

Toen Max Ehrich de vraag aan Lovato stelde in juli, was het koppel net geen vijf maanden samen. “We begonnen te daten en we gingen meteen samen in quarantaine”, vertelde Lovato eerder over de verloving. “Ik wist dat ik van hem hield op de dag dat we elkaar ontmoetten.”

https://www.instagram.com/p/CDHm4wDhrzL/?utm_source=ig_web_copy_link

Quarantaine

“We hebben deze tijd samen kunnen doorbrengen die we normaal niet zouden hebben gehad”, ging Lovato verder. “En dat versnelde onze relatie op een niveau dat je niet echt aan mensen kunt uitleggen, maar quarantaine maakt of kraakt een relatie. En ze heeft de onze echt gemaakt. Dus ik ben echt gezegend en heel gelukkig.”

Maar dat geluk bleek maar van korte duur te zijn. Een bron vertelde aan PEOPLE dat het koppel ondertussen uit elkaar is gegaan. “Het was een moeilijke beslissing, maar Demi en Max hebben besloten om hun eigen weg te gaan en om zich te concentreren op hun carrières. Ze hebben respect en liefde voor elkaar en zullen de tijd die ze samen hebben doorgebracht altijd koesteren.”

Tweets

https://twitter.com/onlyforeverddl/status/1305319699706712066?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305319699706712066%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fd-31434076374000122982.ampproject.net%2F2009112034002%2Fframe.html

Het koppel probeerde hun relatie nog te redden volgens Page Six. “Het is nog niet over”, vertelde een bron aan de krant. “Maar het gaat wel die kant uit.” Vrienden en familie van Lovato waren ook al sceptisch over de intenties van Ehrich, net zoals verschillende fans, nadat er een aantal van zijn oude tweets naar boven kwamen.

In die tweets aasde hij op andere vrouwelijke sterren, zoals Selena Gomez en Miley Cyrus. Hij reageerde bijvoorbeeld met “mijn vrouw” op een Instagram-post van Ariana Grande. En dat die tweets naar boven kwamen, kwetste Lovato. “Ze is halsoverkop verliefd op Max en ze wil niet dat haar hart breekt. Ze geeft echt om Max en ze hoopt dat zijn bedoelingen oprecht zijn.”

Ondertussen verwijderde Ehrich zijn Twitter. Lovato verdedigde hem nog op haar Instagram Story. “Het is echt triest als mensen vervalste beelden maken om vrouwen tegen elkaar op te zetten. Als vrouwen een conflict hebben, is dat tussen hen en niet tussen jou. Ten tweede, hebben jullie niet allemaal belangrijkere dingen om over te schrijven in 2020 ???”

Meer
Lees meer...