Deze 70 nieuwe emoji’s kan je vanaf nu eindelijk gebruiken op je iPhone

Deze 70 nieuwe emoji’s kan je vanaf nu eindelijk gebruiken op je iPhone

Apple lanceerde gisteren een update van zijn besturingssysteem en dat is goed nieuws voor alle fans van emoji’s. De nieuwste versie, iOS 11.1, bevat namelijk 70 nieuwe emoji’s waaronder een T-Rex, een zeemeermin, een vrouw met een hoofddoek en een vrouw die borstvoeding geeft … en zo kan je ook jij ze gebruiken.

De nieuwe emoji’s waren al lang aangekondigd en bètatesters van iOS kregen de update al begin deze maand, maar nu kan iedereen ze dus gebruiken. Daarvoor moet je alleen je Apple-toestel updaten naar iOS 11.1. Klik op je iPhone of iPad op ‘Instellingen’, dan ‘Algemeen’ en ga dan naar ‘Software Update’. Zorg er wel voor dat je toestel voldoende batterij heeft.

De nieuwe versie bevat enkele veiligheidsupdates, maar dus ook 70 nieuwe emoji’s. Eigenlijk zijn het er zelfs 239 als je alle geslachten en huidskleurvariaties meetelt. De emoji’s met de grootste symbolische waarde zijn ongetwijfeld de vrouw met een hoofddoek en de vrouw die borstvoeding geeft, maar er zijn er nog veel meer waar wij fan van zijn.

Bekijk de 70 nieuwe emoji’s hier …

Emojipedia

… en hou je klaar voor de volgende lading in 2018.

Gesponsorde artikelen