Deze BV doet mee aan ‘Wie Is De Mol’ in Nederland

Deze BV doet mee aan ‘Wie Is De Mol’ in Nederland

Wie niet kan wachten tot het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ in ons land, heeft nog een reden om naar de Nederlandse versie te kijken. Want er zal een BV te zien zijn tussen de bekende Nederlanders. Het seizoen zal ook al op 5 januari van start gaan, voor de Vlaamse versie ‘De Mol’ zal het nog enkele maanden langer wachten zijn.

Hoewel het bij ons nog afwachten is op de eerste informatie van het nieuwe seizoen van De Mol is alle informatie over het nieuwe seizoen in Nederland al bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?, zoals het programma in Nederland heet, zal zich afspelen in Colombia en er neemt naast negen bekende Nederlanders ook een BV deel.

Evi Hanssen

De Vlaamse presentatrice, en het nichtje van de burgemeester uit Samson en Gert, Evi Hanssen, zal te zien zijn in het volgende seizoen van Wie Is De Mol?, de Nederlandse variant van De Mol. Evi Hanssen is in Nederland namelijk geen onbekende. Ze presenteert er de programma’s 3 op Reis en De Super Freek Show. Daarnaast is ze ook tafeldame in De Wereld Draait Door.


VTM

Evi Hanssen is niet de enige opvallende naam in het nieuwe seizoen van De Mol in Nederland. Ook zanger Nielson, bekend van zijn hit Sexy Als Ik Dans, zal te zien zijn in het programma. Daarnaast is ook de internationaal bekende YouTube-beautygoeroe Nikkie De Jager, beter bekend als NikkieTutorials mogelijk de mol. Bij haar is het vooral opmerkelijk dat ze deelneemt aangezien ze in 2010 op Twitter nog de vraag stelde of ze al bekend genoeg was om deel te nemen aan het programma. Ze eindigde de tweet met #gaatnooitgebeuren. Maar kijk, acht jaar later is het dan toch zover en wordt de droom van de YouTubester werkelijkheid.

Belgische Mol in WIDM

Het is niet de eerste keer dat een Vlaming deelneemt aan de Nederlandse variant van De Mol. In 2017 nam de Vlaamse acteur Thomas Cammaert al eens deel aan het programma. Na een spannend seizoen bleek hij de mol te zijn.

Het is dus de vraag of het programma nog een keer zou gaan voor een Vlaamse mol. Maar het zou natuurlijk wel dé manier zijn om iedereen op het verkeerde been te zetten.

Dit zijn alle deelnemers van Wie Is De Mol?:

Gesponsorde artikelen