Deze houtskool latte is het ideale detoxdrankje voor na nieuwjaar

Deze houtskool latte is het ideale detoxdrankje voor na nieuwjaar

‘Houtskool Latte’ is de nieuwe trend. Dat lees je goed: melk en houtskool. Het ziet er weer heel ‘Instagramable’ uit én het ook nog eens een detoxdrankje. Na nieuwjaar hét drankje dat je nodig hebt dus en wij hebben het recept!

Mooie foto’s op sociale media zijn verzekerd met deze gitzwarte latte én doordat er échte, plantaardige houtskool in het drankje zit, wordt je lichaam ook nog eens ontgift. Je huid zal kleine onzuiverheden verliezen en je spijsvertering zal met dit drankje ook veel beter verlopen. De houtskool heeft heel absorberende eigenschappen en zorgt ervoor dat je geen opgeblazen gevoel meer zal hebben.

Opgepast!

Maar je mag het drankje niet zomaar drinken! Houtskool heeft namelijk ook een ‘zuigend’ effect en absorbeert medicijnen die je eventueel neemt volledig waardoor hun werking vermindert als je niet genoeg tijd (minstens 2 uur!) laat tussen het nemen van medicatie en het drinken van de houtskool latte. Hou er dus maar rekening mee dat ook de werking van je pil kan beïnvloed worden door de houtskoolmelk!

Wees je dus goed bewust wanneer je deze latte drinkt, maar geniet er ook van, want moeilijk om zelf te maken is het ook niet:

Het recept voor ‘Houtskool Latte’:

– 250 ml plantaardige melk (sojamelk of amandelmelk)

– twee capsules plantaardige houtskool (in de apotheek)

– een theelepel honing of agavesiroop

Geniet ervan, maar met mate!

Want het ziet er wel geweldig uit

Zowel in een tas als in een glas!

Gesponsorde artikelen