Left Right
scrollTop top

Deze job geeft je 32 euro per uur om marihuana te testen


Deze job geeft je 32 euro per uur om marihuana te testen

Heb jij geen problemen met de betere joint? Beter zelfs: beschouw jij jezelf als een absolute kenner op het vlak van mary jane en ken jij je wiet van je hasj? Dan hebben ze een job voor je in Canada, waar je je connoiseurschap op je cv kan zetten in ruil voor een mooie dertig euro per uur. 

Jij vindt dat marihuana gewoon volledig legaal moet zijn? In Canada zijn ze het met je eens en de legalisering van cannabis heeft daar ook een merkwaardig effect op de jobmarkt. Het goede nieuws: één van die jobs, marihuanatester, kan voor jou zijn. Er zijn wel een aantal randvoorwaarden, maar niets waar je geen ervaring in kan opbouwen, denken we zo.

Higher Level of Thought

Wat houdt de job in? Cannabisbedrijf Higher Level Of Thought is op zoek naar expert-level-kenners voor zijn cannabis-keuringscomité. De ervaringen van de kenners zullen gebruikt worden om een soort proevertjespakket samen te stellen, zodat de klanten thuis een heuse selectie kunnen uitproberen. Een nobel streven, wellicht.

Om in dat comité te zetelen, wil Higher Level Of Thought jou vijftig Canadese dollar, zo’n dertig euro per uur betalen, voor maximaal twaalf uur per maand, om alle factoren van de marihuana te beoordelen. Dat wil zeggen dat je kijkt naar hoe de wiet ruikt, eruitziet en aanvoelt. Uiteraard worden alle onkosten (je marihuana, je briefjes en je aanstekers, vermoedelijk) terugbetaald.

In Zwitserland verkoopt de Lidl gewoon cannabis.

Canada

Je moet ook wel behoorlijk wat kennis van zaken kunnen aantonen: een joint kunnen rollen is echt niet genoeg. Begin maar te studeren op het verschil tussen een indica en een sativa, bijvoorbeeld. Weet jij wat een trichome is, ken je de ideale vaporisatietemperatuur en kan je ’t een beetje uitleggen? Dan kan je hier solliciteren tot half oktober. Eén klein nadeel: je moet in Canada wonen.

epa

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396