Deze piemeleditie van Memory zorgt ongetwijfeld voor rooie oortjes

Dat piemels verschillen in alle vormen en maten is bij deze dus ook bewezen. ‘Dick Match’ geeft je de opdracht 24 verschillende soorten te matchen … en het is het spel waar we allemaal op hebben gewacht. Wij willen het nu!

Nodig je vriend(inn)en maar al uit, want met dit spelletje Memory til je je spelletjesavond naar het volgende niveau. Dick Match speel je net als een traditioneel spelletje memory dat je nog uit je kindertijd kent, alleen speel je in deze versie met … piemels. Letterlijk.

In het spel zitten 24 verschillende soorten piemels die je bij elkaar moet matchen. Er komen dus 48 kaartjes op tafel te liggen. En het beste en meest hilarische deel van het spel? Elke piemel heeft z’n eigen naam.

Als je dus benieuwd bent wie Antonio en Steve het snelste bijeen kan vinden, kan het spel bestellen via Amazon. Voor Dick Match betaal je zo’n 20 euro en binnen de twee dagen kan het al op je deurmat liggen. Ideaal voor een girls night, vrijgezellenfeestje … of om gewoon onder de kerstboom te leggen. Bestellen, die handel!

Drunk Stoned Stupid
Meer
Lees meer...