Left Right
scrollTop top

Deze publiekslieveling moet vertrekken in ‘Thuis’ en met hem nog een personage


Deze publiekslieveling moet vertrekken in ‘Thuis’ en met hem nog een personage

‘Thuis’ bewijst nog maar eens dat het geen schrik heeft om een populair personage uit de reeks te schrijven. Deze keer moet Renzo, gespeeld door Frank Van Erum, eraan geloven en met hem waarschijnlijk ook zijn vriendin Charité, gespeeld door Aïssatou Diop.

“Renzo wordt uit Thuis geschreven! Dat kreeg ik 2 weken geleden te horen”, kondigt acteur Frank Van Erum het vertrek van zijn personage zelf aan op Facebook. Hij is naar eigen zeggen ook verrast dat hij uit de reeks wordt geschreven en heeft een gesprek aangevraagd met de makers van Thuis.

Renzo is in Thuis de zoon van Nancy en de halfbroer van Femke. In 2003 deed hij voor het eerst mee, maar in 2006 verdween Renzo opnieuw uit de reeks om pas in 2014 terug te keren. Hij begon toen eerst te werken bij Taxi Leo en ging later aan de slag in café Frens.

Verdwijnt Charité ook in Thuis?

Sinds kort heeft Renzo in Thuis een relatie met Charité, gespeeld door Aïssatou Diop. Zij is de laatste tijd al minder te zien omdat haar personage in Namen is gaan studeren. Actrice Aïssatou Diop is sinds september namelijk in bevallingsverlof.

Vermoedelijk verdwijnt Charité nu ook definitief uit Thuis. Enkele weken geleden vroeg newsmonkey aan producer Hans Roggen naar de toekomst van Charité in de reeks, maar die hield zich toen op de vlakte: “Of ze al dan niet terugkomt in de reeks? Dat kan en mag ik niet zeggen.”

Zo kondigt Frank Van Erum zijn vertrek in Thuis aan:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452