Left Right
scrollTop top

Deze series staan vanaf 1 januari op Netflix en je zal tijd te kort hebben


Deze series staan vanaf 1 januari op Netflix en je zal tijd te kort hebben

Het aanbod van Netflix wordt steeds groter en ook in 2018 wil de streamingdienst blijven uitpakken. Dat begint al op 1 januari met heel wat nieuwe series of nieuwe seizoenen. Je zal sowieso tijd te kort komen om alles te zien, al was het alleen al maar om de 10 seizoenen van ‘Friends’ voor de zoveelste keer te bekijken.

Hopelijk heb je na de drukke feestdagen wat tijd voor jezelf genomen in januari want Netflix pakt aan het begin van het nieuwe jaar direct groots uit.

De meest opvallende serie die in 2018 te zien zal zijn is ongetwijfeld Friends. De populaire reeks is op dit moment enkel te zien als je je taal in het Engels zet en zonder ondertitels kijkt. Vanaf 1 januari 2018 staan alle 10 seizoenen volledig en met Nederlandse ondertitels op Netflix.

Ook Weeds keert terug

Ook Weeds, van de makers van Orange is the New Black, keert volledig terug op Netflix. De reeks, die 8 seizoenen heeft, verdween in maart van 2017 van de streamingdienst, maar komt nu dus terug.

Van drie andere populaire reeksen kan je vanaf 1 januari 2018 een nieuw seizoen bekijken op Netflix, per toeval telkens het derde seizoen. Het gaat om Lovesick, How To Get Away With Muder en Gotham.

Nog niet genoeg series? Dit zijn onze 10 aanraders uit 2017.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…