Deze student swipete op Tinder zijn droomvrouw per ongeluk naar links en mailde dan maar iedere Claudia aan de unief

Deze student swipete op Tinder zijn droomvrouw per ongeluk naar links en mailde dan maar iedere Claudia aan de unief

In de Verenigde Staten is een modern liefdessprookje ontstaan. Toen een jongen per ongeluk op Tinder zijn droomvrouw naar links swipete, besloot hij iedere Claudia in Missouri State University te mailen in de hoop haar toch ooit te zien … en zijn plannetje lukte!

Swipen op Tinder is leuk, maar omdat niet ieder profiel even leuk, origineel of grappig is, steekt het soms wel tegen … en dan kan het al eens gebeuren dat je iets te snel begint te gaan. Zo loop je natuurlijk het risico dat je iemand naar links swipet die je misschien toch zag zitten.

Mail naar iedere Claudia aan unief

De meeste mensen balen dan even en doen vrolijk verder, maar Hayden Moll is niet zoals de meeste mensen. Hij wou zijn droomvrouw niet mislopen en besloot aan de slag te gaan met de weinige informatie die hij had.

Hij wist enkel haar voornaam, Claudia, haar leeftijd en welke foto’s ze had en dus besloot de moedige jongen iedere Claudia aan zijn universiteit te mailen.

Sprookje met een happy end

“Als jij dit bent, stuur dan een mailtje terug met ‘links’ of ‘rechts’ zodat ik weet of je interesse hebt. En als je rechts kiest, kunnen we een donut gaan eten of zo …”, schrijft hij. “Als jij het niet bent, maar je kent nog andere meisjes met de naam Claudia, spread the word please.”

En zijn schattige zoektocht werkte want Hayden heeft ondertussen laten weten dat hij een date vast heeft met zijn Claudia. We zijn benieuwd hoe het sprookje verder gaat.

Gesponsorde artikelen