Deze ‘Temptation Island’-verleider zal z’n danskunsten laten zien in ‘Dancing with the Stars’

Deze ‘Temptation Island’-verleider zal z’n danskunsten laten zien in ‘Dancing with the Stars’

‘Dancing with the Stars’ is een geduchte tegenstander rijker. Er zal namelijk ook een verleider van ‘Temptation Island’ z’n dansschoenen aantrekken en zich na een verleidingsdans dus ook wagen aan een wals, foxtrot of jive. Dat belooft!

In Gert Late Night werden vandaag, onder het toeziend oog van presentator Gert Verhulst en concurrent James Cooke, alle deelnemers van Dancing with the Stars bekendgemaakt. En daar zit één wel heel opvallende naam tussen. Niemand minder dan Temptation Island-verleider Fabrizio Tzinaridis zal de dansvloer betreden en zijn worp doen naar de overwinning.

Fabrizio

Fabrizio op de dansvloer, wat zou dat geven? We horen het jullie al denken, maar Fabrizio heeft natuurlijk Griekse roots, dus misschien kan hij wel een indrukwekkende sirtaki uit z’n mouw schudden.

Fabrizio heeft natuurlijk ook een kleine voorsprong op de rest, want Fabrizio kreeg een kleine dansinitiatie op Temptation Island. Samen met Daniëlle kreeg hij er een initiatieles machata, een sensuele dans. Fabrizio leek er snel weg mee te zijn en misschien heeft deze initiatie hem wel geïnspireerd om zijn kans te wagen bij Dancing with the Stars. Of het daar ook zo heet zal worden, valt nog af te wachten.

Harde concurrentie

Die voorsprong op de dansvloer zal Fabrizio wel kunnen gebruiken, want de tegenstanders zijn aan elkaar gewaagd. Zo is er James Cooke, die natuurlijk al het een en ander leerde in het musicalmilieu. Karen Damen heeft natuurlijk al wat danservaring van haar periode bij K3. Maar het zal ook opletten zijn voor voormalig topsportster Elodie Ouedraogo. En ook Ian Thomas lijkt ons een deelnemer die we niet mogen onderschatten.

Maar ook de andere deelnemers zijn niet van de minste. Zo zullen ook Peter Van Asbroeck, Sien Eggers, Kat Kerkhofs en Leen Dendievel (Kaat uit Thuis) hun dansschoenen aan. Zij gaven alle drie ook al aan dat ze gebrand zijn op de overwinning.

Dit zijn alle deelnemers met hun danspartners:

1. Elodie Ouedraogo en Sander Bos

2. Fabrizio Tzinaridis en Margot Weeda

3. James Cooke en Björk Gunnarsdóttir

4. Karen Damen en Frank Zegels

5. Kat Kerkhofs & Nick Kocken

6. Leen Dendievel en Andrei Mangra

7. Peter Van Asbroeck en Laura Zegels Jottay

8. Sien Eggers en Rob Haveneers

9. Ian Thomas en Natascha Dejong

Dancing with the Stars zal vanaf 19 oktober te zien zijn op VIER.

Gesponsorde artikelen