Deze week in ‘Blind Getrouwd’: Eerste koppels vertrekken op huwelijksreis

In Blind Getrouwd is het maandag tijd voor de huwelijksreis, of toch voor een deel van de kandidaten. Terwijl Britt en Jonas elkaar nog het jawoord moeten geven, zijn Simen & Larissa en Thomas & Karlien al vertrokken naar Mexico. Daar zullen ze elkaar eindelijk echt leren kennen.

In de tweede aflevering van Blind Getrouwd konden we zien hoe Larissa & Simen en Thomas & Karlien elkaar het jawoord gaven. Daarna ontmoetten ze elkaar ook voor het eerst in de taxi op weg naar de luchthaven. Beide koppels vertrekken namelijk op huwelijksreis naar Mexico. Met temperaturen voor de 30 graden start die honeymoon meteen ook zeer zwoel.

Simen en Larissa gaan zwemmen

Voor Simen duurt het niet lang voor het nog zwoelen wordt. Hij vertrekt namelijk op de eerste dag al met Larissa om wat lokaals te gaan doen. Ze trekken zo naar de zogenaamde cenotes. Dat zijn grotten die gevuld zijn met natuurlijk water. Voor Simen is het de ideale kans om zijn kersverse vrouw voor het eerst in bikini te zien.

“Een man kijkt altijd, en zeker als het je vrouw is, voor de eerste keer in bikini”, lacht Simen. “Zij is de kleine zeemeermin, ik waarschijnlijk Sebastiaan de krab.”

Thomas en Karlien verdwalen

De eerste samenwerking tussen Karlien en Thomas in Mexico verloopt wat chaotischer. Omdat Thomas geen rijbewijs heeft, moet Karlien rijden. Thomas is dus als copiloot – samen met de gps – verantwoordelijk voor de weg. Hij laat zich echter nogal snel afleiden en dus verdwaalt het kersverse koppel.

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...