Left Right
scrollTop top

Dierentuin van Joe Exotic sluit de deuren en wordt filmset voor ‘Tiger King’-gerelateerde content


Joe Exotic Tiger King
© Netflix

De dierentuin van de excentrieke Joe Exotic zal definitief de deuren sluiten en omgetoverd worden tot een filmset. De tijgers en andere katachtigen die nu nog in de zoo verblijven, zullen daar ook nog blijven.

Op dit moment zit Joe Exotic zijn gevangenisstraf uit voor poging tot moord. De Greater Wynnewood Exotic Animal Park, werd enkele jaren geleden al overgenomen door Jeff Lowe en eerder dit jaar kwam de zoo in handen van Joe Exotics aartsrivale Carole Baskin. Daardoor had Jeff Lowe nog 120 dagen om de zoo over te dragen aan Baskin.

Filmset

Maar nu laat Jeff Lowe weten wat er met het park zal gebeuren. Het park zal omgevormd worden tot een filmset. “Ons nieuwe park zal, toch zeker voor de nabije toekomst, omgevormd worden tot een privé filmset voor Tiger King-gerelateerde content voor kabeltelevisie en streamingdiensten.”

Carole Baskin heeft via Facebook ook al gereageerd op het nieuws en laat weten dat ze vooral bezorgd is over wat er met de katachtigen uit de zoo gaat gebeuren. Ze laat haar volgers weten dat ze hen op de hoogte zal brengen van zodra ze zelf meer weet.

Jeff Lowe says he's closing GW Zoo immediately and apparently doesn't intend to seek USDA permits for Thackerville. See…

Geplaatst door Big Cat Rescue op Dinsdag 18 augustus 2020

Tiger King seizoen 2?

De mededeling van Jeff Lowe doet fans opnieuw verlangen naar een tweede seizoen van Tiger King. Onlangs raakte bekend dat er plannen zijn voor een tweede seizoen, maar dat Carole Baskin daar niet voor staat te springen.

Dat de zoo nu een “private filmset” wordt voor “Tiger King-gerelateerde content”, lijkt te bevestigen dat een vervolg van de reeks in de maak is. Daarnaast gaf Lowe ook aan dat er ook content voor kabeltelevisie gemaakt zou worden. Dus mogen we ons ook verwachten aan extra spin-offreeksen van Tiger King, die niet gemaakt worden door Netflix.

Eentje daarvan kennen we al. Dat wordt de reeks waarvoor Nicholas Cage in de huid zal kruipen van Joe Exotic. Meer is er over die specifieke spin-off voorlopig niet geweten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…