Echtgenoot ‘Tiger King’ Joe Exotic nu ook in de gevangenis

Dillon Passage, de echtgenoot van Tiger King Joe Exotic, zit nu ook in de gevangenis. Hij werd dit weekend in Texas opgepakt omdat hij onder invloed aan het rijden was.

Joe Exotic uit Tiger King zit op dit moment een gevangenisstraf van 22 jaar uit voor het inhuren van een huurmoordenaar om zijn aartsrivaal Carole Baskin om te brengen. Daarnaast werd hij ook veroordeeld voor dierenmishandeling. Zijn echtgenoot Dillon Passage blijft hem nog steeds steunen, maar ook hij zit nu in de gevangenis.

Dillion Passage

De 25-jarige echtgenoot van Joe Exotic werd op de nacht van zaterdag op zondag opgepakt door de politie in Texas. Hij werd tegengehouden, waarna uit een test bleek dat hij onder invloed achter het stuur zat. Passage weigerde dat de politie zijn voertuig onderzocht en strubbelde ook tegen toen hij opgepakt werd.

Daardoor zit hij nu in de gevangenis met een borgsom van 3.000 dollar (2.532 euro). Op zijn Instagram Story had Dillon zaterdagavond nog beelden gepost waarop te zien was dat hij aan het feesten was. Het is dus na dat feestje dat hij onder invloed werd opgepakt.

Drugsverslaving

Dillon Passage, die op dit moment 25 jaar oud is, vertelde eerder dit jaar nog aan Entertainment Tonight dat hij een drugsverslaving had toen hij Joe Exotic leerde kennen. Niet veel later belandde de zelfverklaarde Tiger King in de gevangenis waardoor de relatie met Dillon natuurlijk niet makkelijk verliep.

Maar Dillon is het ondertussen gewend dat hij z’n echtgenoot enkel ziet tijdens bezoekjes aan de gevangenis. “Het is mijn normale leven nu”, zo klinkt het. “Het is raar om het te zeggen, maar ik ben deze situatie gewoon geworden.” Daarnaast kreeg Dillon ook de toestemming van zijn echtgenoot om, als hij dat zou willen, een relatie met iemand anders aan te knopen zo lang hij in de gevangenis verblijft. Toch hoopt Dillon nog steeds dat zijn echtgenoot snel vrijkomt.

Meer
Lees meer...