Disney+ lost eerste teaser voor nieuwe Zuid-Koreaanse misdaadreeks ‘Gangnam B-side’

Disney+ pakt in november uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse misdaadreeks. Gangnam B-side zal gaan over een aantal mysterieuze verdwijningen in de buurt Gangnam in Seoul. In de reeks zijn de hoofdrollen weggelegd voor zangeres Bibi en acteurs Jo Woo-jin, Ha Yoon-kyung en Ji Chang-wook.

Netflix zet nu al enkele jaren in op content van Zuid-Koreaanse bodem, maar ook Disney+ komt steeds vaker met succesvolle reeksen uit Zuid-Korea. Zo had de streamingdienst al hits te pakken met Moving, Vigilante en The Tyrant. In november komt daar nog een misdaadreeks bij.

Gangnam B-side

In 2012 leerde de hele wereld Gangnam kennen door de megahit Gangnam Style van PSY, maar nu zal Disney+ ons opnieuw meenemen naar de buurt in Seoul voor een misdaadreeks. In Gangnam B-side volgen we een aantal mysterieuze verdwijningen in de buurt. We volgen specifiek Jae-hee (Bibi). Zij werkt in een bar in Gangnam en weet meer over de verdwijningen, maar ook zij verdwijnt op een dag.

Daarnaast volgen we ook de politieagenten die betrokken zijn bij de zaak. Het gaat daarbij om detective Kang Dong-woo (Jo Woo-jin) en aanklaagster Min Seo-jin (Ha Yoon-kyung). De laatste persoon die we volgen, is Yoon Gil-ho (Ji Chang-wook). Hij wordt gezien als een van de verdachten, maar wil zelf ook de waarheid achterhalen.

In de reeks zullen we dus zangeres Bibi (The Worst of Evil) aan het werk zien naast de ervaren acteurs Jo Woo-jin (Mr. Sunshine, Happiness), Ha Yoon-kyung (Extraordinary Attorney Woo, The Frog) en Ji Chang-wook (Welcome to Samdal-ri, The Sound of Magic). De reeks is vanaf woensdag 6 november te vinden op Disney+.

Bekijk hier de eerste teaser:

Gangnam B-side is vanaf woensdag 6 november te vinden op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
door Redactie
Lees meer...