Disney+ stelt deelnemers voor Zuid-Koreaanse realityreeks ‘The Zone: Survival Mission III’ voor

Op Netflix zijn er ondertussen al verschillende Zuid-Koreaanse realityreeksen te vinden. Denk zo maar aan reeksen als Physical: 100Zombieverse en Single’s Inferno. Maar ook Disney+ komt volgende week met een Zuid-Koreaanse realityreeks. In The Zone: Survival Mission III zullen we verschillende bekende Zuid-Koreanen te zien krijgen en de namen zijn nu bekend.

Disney+ pakt volgende week uit met The Zone: Survival Mission III, het derde seizoen van de reeks. Daarin zullen we de gekende gezichten van de reeks te zien krijgen maar ook enkele nieuwe deelnemers, die je kan kennen uit andere realityreeksen.

The Zone: Survival Mission III

In The Zone: Survival Mission moeten deelnemers proberen om acht simulaties van toekomstige rampen te overleven. Het gaat telkens om missies van vier uur die de deelnemers moeten proberen overleven. In de eerste twee seizoenen waren comedian Yoo Jae-suk, acteur Lee Kwang-soo en zangeres Kwon Yuri van de K-popgroep Girls’ Generation te zien. Lee Kwang-soo zal er voor het derde seizoen niet meer bij zijn. Maar er werd voor waardige vervanging gezorgd.

De eerste is Dex, die je kan kennen van Single’s Inferno en Zombieverse op Netflix. Vooral die tweede reeks bereidde hem al voor op wat hij nu kan verwachten. Dex zal ook te zien zijn in het tweede seizoen van Zombieverse dat later dit jaar zal verschijnen op Netflix. Ook de tweede nieuwkomer kan je kennen van Netflix. Het gaat namelijk om MMA-vechter Kim Dong-hyun aka Stun Gun, die eerder dit jaar ook al te zien was in het tweede seizoen van Physical: 100.

In de character trailer krijgen we de deelnemers al aan het werk te zien en zien we ook al enkele van de doemscenario’s. Een opvallend scenario daarbij is een invasie van Yoo Jae-suk lookalikes.

Bekijk hier de character trailer:

The Zone: Survival Mission III is vanaf woensdag 7 augustus te vinden op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...