Dit hadden we liever niet geweten: werknemers onthullen de ‘dirty little secrets’ van hun job

Dit hadden we liever niet geweten: werknemers onthullen de ‘dirty little secrets’ van hun job

Op Reddit zijn werknemers uit verschillende sectoren al de (vieze) geheimen van hun job met elkaar aan het delen. Van vieze hotel kamers tot ijsblokjes, de Redditpost heeft ondertussen al 25.000 reacties en eerlijk gezegd hadden enkele dingen liever niet geweten.

Reddit-gebruikers onthullen de dirty little secrets van hun job.

De lakens in je hotelkamer zijn vuiler dan je denkt.

Je bent op vakantie en na dag aan het zwembad is het altijd leuk om terug in je hotelkamer te komen en een proper, opgemaakt bed te zien. Al zijn het niet altijd nieuwe lakens die op je bed liggen. De volgende keer misschien zelf lakens meenemen op vakantie?

Een garagist die het probleem en de oplossing opzoekt op Google.

Wij hopen dat onze garagist weet wat hij doet!

Ratten tussen de ijsblokjes.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe ijsblokjes gemaakt worden? Wel wij hopen dat het niet overal zo is, maar voor de zekerheid gaan wij toch geen ijsblokjes meer in onze drankje doen, tenzij we ze zelf gemaakt hebben.

Meer dingen op je pizza vragen is minder krijgen.

Wie niet kan kiezen wat hij/zij op zijn pizza wil, is het altijd leuk als je de optie hebt om extra toppings te bestellen. Je betaalt extra omdat je extra dingen wil, maar eigenlijk krijg je minder.

Misschien dan toch geen McFlurry meer bestellen.

We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt: je hebt superveel zin in een McFlurry, je gaat naar McDonalds om dan te horen dat de ijsmachine niet werkt. Het kan natuurlijk zijn dat het echt kapot is (laat ons hopen dat het altijd zo is), maar dit hadden we toch liever niet geweten.

Gesponsorde artikelen