Dit heeft Elodie Ouedraogo afgesproken met Jeroom voor ze toezegde voor ‘De Slimste Mens’ … en zo kan zij hém chanteren!

Dit heeft Elodie Ouedraogo afgesproken met Jeroom voor ze toezegde voor ‘De Slimste Mens’ … en zo kan zij hém chanteren!

Vanavond waagt Elodie Ouedraogo haar kans in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze gaat daarbij de strijd aan met Dalilla Hermans en Bill Barberis. En ze zou weleens wederhelft Jeroom tegen het lijf kunnen lopen, die in de jury van het programma zetelt.

Het is al de tweede keer dat de Olympische kampioene aantreedt in De Slimste Mens ter Wereld: in 2012 moest Ingrid Lieten in extremis afzeggen, en mocht Elodie haar vervangen. Ze hield het toen drie afleveringen vol. Echt voorbereid was ze toen niet, aangezien ze pas vijf dagen voor de opnames werd gebeld. Afwachten dus hoe ze het er deze keer, voorbereid en wel, zal vanaf brengen in de befaamde quiz.

Imago van koele kikker

In een dubbelinterview met Dalilla Hermans vertelt Elodie aan Humo dat er thuis ook over de quiz wordt gepraat. “De makers van het programma vroegen mij of ik er problemen mee zou hebben als Jeroom in de jury zou zitten terwijl ik quiz. We hebben daarover gepraat natuurlijk, en ik heb Jeroom toen duidelijk gezegd dat ik me niet ga laten doen. Deze quiz is niet ‘Achter De Rug‘, waarin hij als gastsprekers BV’s ongestraft kon belachelijk maken, dus hij mag zich zeker aan een antwoord verwachten. Maar dan moet hij goed beseffen dat er misschien niet veel overblijft van zijn imago van koele kikker!”

Achter de hand

De voormalige sprintster voegt er nog aan toe dat ze nog iets achter de hand houdt: “Als hij niet wil dat ik over zijn mama begint, dan weet hij perfect wanneer hij moet zwijgen!”

We zijn al benieuwd hoe het Elodie zal vergaan, maar dat het vuurwerk zal geven met Jeroom in de jury staat in elk geval vast!

Gesponsorde artikelen