Dit is geen grap: in Antwerpen opent binnenkort de allereerste puistenbar

Dit is geen grap: in Antwerpen opent binnenkort de allereerste puistenbar

Voor een puistje groot of klein, moet je binnenkort in Antwerpen zijn. Want daar opent – geloof het of niet – binnenkort de allereerste puistenbar ter wereld.

We hebben allemaal wel al eens last van een puistje. Daar is niks mis mee, maar als je ergens naartoe moet kan het soms best vervelend zijn. Daar moet je binnenkort niet meer mee inzitten, want vanaf 27 oktober kan je tien dagen lang in de allereerste Puistenbar ter wereld terecht. Het Belgische bedrijf YUN Probiotherapy, gespecialiseerd in huidverzorging, stampte het project uit de grond. Zelf beschrijven ze het als ‘een feel good bar voor jong en ouder, gevoelige én gladde types’.

Doei, taboe

YUN Probiotherapy opent de bar omdat er volgens hen nog steeds teveel taboe is rond puistjes. Ruim 70 procent van de bevolking heeft regelmatig last van het vervelende kwaaltje en zo’n 7 op de 10 mensen schaamt zich ervoor. Nochtans is het iets menselijk waar je soms zelf niets aan kan doen.

De Puistenbar moet er dus voor zorgen dat dit probleem bespreekbaar wordt. En dat met een feel good aanpak en natuurlijke oplossingen tegen puistjes en acne. In de bar kan je terecht voor persoonlijk advies, verzorgingsbehandelingen én een gratis drankje. Enneuh, er is ook een secret pimple porn corner. Dat belooft.

Als je dus soms eens last hebt van puistjes, rode vlekjes of andere kwaaltjes, dan moet van 27 oktober tot en met 5 november in de Antwerpse Wiegstraat zijn. Wij zijn alvast benieuwd!

iStock

Gesponsorde artikelen