Left Right
scrollTop top

Dit is het duurste festival ter wereld!


Dit is het duurste festival ter wereld!

Helikoptervluchten, flessen champagne bij de vleet, feesten in een lavatunnel, de weelderigste hotelkamers, het kan allemaal op het duurste festival ter wereld. Secret Solstice (wat zonnestand betekent) wordt  georganiseerd in Ijsland wanneer de zon 96 uur schijnt.

Het festival neemt plaats op een prachtige locatie in Ijsland, omringd door gletsjers en meren. Voor een standaardticket leg je zo’n 230 euro neer, wat op zich nog meevalt. Maar dan heb je ook nog de exclusieve VIP-pakketten.

Het festival duurt van 21 tot 24 juni, de periode wanneer de zon in Ijsland 96 uur aan één stuk schijnt. Je kan er feesten in lavatunnels én zelfs in een gletsjer.

1 miljoen dollar

Wie een exclusief VIP-pakket wil hebben moet er snel bij zijn én een aardig duitje sparen. Er wordt slechts 1 ticket verkocht (je mag wel 5 vrienden meenemen) en het pakket kost maar liefst 1 miljoen dollar of zo’n 825.000 euro.

Voor dit ticket krijg je een overnachting in het dichtstbijzijnde Hilton-hotel, met vervoer heen en terug, op welk moment jij ook wil. Indien je toch op de camping wil slapen kan je er uiteraard gratis op. Daarnaast hoef je niet te betalen voor je drank op de festivalweide en mag je de activiteiten, die de gewone festivalgangers wel moeten betalen, gratis bijwonen.

Een helikoptervlucht over Langjökull, één van de hoogste gletsjers van het land, en de feestjes in de gletsjer en de lavatunnel ter waarde van 269 en 200 euro, zitten ook in je ticket inbegrepen.

Secret Solstice

Privé-optredens

Uiteraard ben je gewoon welkom op de festivalweide, maar mocht je even willen ontsnappen aan de drukte van alle toeschouwers, kan je een kijkje gaan nemen in de wellness of op het privéconcert van onder andere Slayer en Bonnie Taylor.

Een chef-kok komt elke dag je potje klaarmaken en je kan hapjes eten en champagne drinken à volonté. Wanneer het festival gedaan is, word je naar huis gebracht met een privéjet. Je krijgt ook nog als souvenir een exclusieve goodiebag en t-shirt.

Secret Solstice

Wie een miljoen dollar toch dat tikkeltje te veel vindt, kan nog een ander VIP-pakket kopen van tussen de 400 en de 12.000 euro.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572